• Business

    Νέα εποχή για το Makedonia Palace – Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση που στοίχισε 20 εκατ. ευρώ

    maria katsarou vafiadis Makedonia Palace

    Μαρία Κατσαρού Βαφειάδη, interior designer και επικεφαλής MKV Design


    Ξεκίνησε τη Δευτέρα (1η Μαΐου 2017) -όπως ήταν προγραμματισμένο- η λειτουργία του ξενοδοχείου πέντε αστέρων Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εντατικές εργασίες ανακαίνισής του, που διήρκεσαν ένα έτος.

    Το φιλόδοξο πρόγραμμα ανακαίνισης “Remake”, το οποίο ήταν το μεγαλύτερο στην ιστορία του Makedonia Palace αλλά ταυτόχρονα και ένα από τα μεγαλύτερα στον ελληνικό τουρισμό, είχε αναλάβει η εταιρεία MKV Design της interior designer Μαρίας Κατσαρού-Βαφειάδη και το κόστος του ξεπέρασε τα 20 εκατ. ευρώ.

    Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ενίσχυση του συνεδριακού χαρακτήρα του ξενοδοχείου, μέσα από τη μερική αναδιάταξη και τον εκσυγχρονισμό των συνεδριακών χώρων. Με σκοπό να φιλοξενήσει το ξενοδοχείο και μεγάλες εκδηλώσεις, έχουν πλέον δημιουργηθεί μια αναβαθμισμένη αίθουσα συνεδρίων, ένα ballroom έκτασης 900 τ.μ. και ένα λειτουργικό συνεδριακό κέντρο 2.000 τ.μ.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως είχε δηλώσει η κα Κατσαρού-Βαφειάδη στο mononews.gr, «το Makedonia Palace είναι ένα ξενοδοχείο ταυτισμένο με τη Θεσσαλονίκη και ήταν τιμή μας ότι μας ανατέθηκε η ανακαίνισή του», ενώ στόχος της MKV Design ήταν να κατορθώσει να του δώσει μια νέα πνοή, χωρίς να αλλοιωθεί η ταυτότητά του ιστορικού ξενοδοχείου.

    Δείτε φωτογραφίες από το ανακαινισμένο Makedonia Palace:

    Makedonia Palace

    Makedonia Palace

    Makedonia Palace

    Makedonia Palace

    Makedonia Palace

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τράπεζες: Aλλάζουν τον επιχειρηματικό χάρτη. 30 εταιρίες αναζητούν στρατηγικούς συμμάχους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκος Στασινόπουλος (Βιοχάλκο) : Ποια είναι η εκτίμηση έκπληξη του μεγαλύτερου βιομηχάνου της χώρας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι συμβαίνει με την Intralot; Μετακομίζει στο Λονδίνο;



    ΣΧΟΛΙΑ