ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Fitch ανακοίνωσε την αξιολόγησή της για το καλυμμένο ομόλογο των 750 εκατ. ευρώ που εξέδωσε η Εθνική Τράπεζα. Οι αναλυτές του οίκου αξιολόγησης «βαθμολόγησαν» στην κατηγορία «Β» το ομόλογο, θέτοντας θετικό outlook.
Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση της η Fitch, η αξιολόγηση του ομολόγου ορίζεται με βάση το «ταβάνι αξιολόγησης» της χώρας, ενώ το θετικό outlook αντανακλά το outlook της Ελλάδας.
Η Fitch επισημαίνει πως μια αλλαγή στο «ταβάνι αξιολόγησης» της χώρας μπορεί να επηρεάσει την αξιολόγηση του καλυμμένου ομολόγου της Εθνικής Τράπεζας. Ειδικότερα, μια αναβάθμιση θα οδηγήσει και σε μια αναβάθμιση του καλυμμένου ομολόγου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Αθηνά Ωνάση παραιτήθηκε αιφνίδια από το Δ.Σ. της Groupe Casino
- ΑΔΜΗΕ: Capital Group και ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ οι θεμελιώδεις επενδυτές της ΑΜΚ των 530 εκατ. ευρώ
- Το γράμμα που λύγισε τον μουντιαλικό πλανήτη και η άγνωστη σύνδεση του Ντιομαντέ με τον Ολυμπιακό
- ΑΑΔΕ: Πρεμιέρα για τα «myPoint» – Από τον Χολαργό ξεκινά το νέο μοντέλο εξυπηρέτησης πολιτών και επιχειρήσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.