• Business

    Μύκονος: Αυτά είναι τα 6 ακριβότερα σπίτια που πωλούνται τώρα – Δείτε τιμές και 60 φωτογραφίες

    Μύκονος


    Η Μύκονος εδώ και δεκαετίες είναι ένας διεθνής προορισμός και τα ακίνητα που βρίσκονται στο νησί συγκεντρώνουν κάθε χρόνο το ενδιαφέρον επιχειρηματιών και εφοπλιστών παγκοσμίου βεληνεκούς.  Δεν είναι τυχαίο ότι τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο πολυεκατομμυριούχος Αιγύπτιος επιχειρηματίας Ναγκίμπ Σαουίρις (Naguib Sawiris) προχώρησε στην αγορά 2 πολυτελών κατοικιών. Στην Μύκονο αυτή την στιγμή πωλούνται αρκετές κατοικίες. Το mononews.gr συγκέντρωσε τις 6 ακριβότερες και πολυτελέστερες επαύλεις της Μυκόνου, με το συνολικό κόστος να ανέρχεται στα 33.050.000€ (χωρίς να συμπεριλαμβάνεται η πρώτη οικία που η τιμή της είναι άγνωστη).

    1. Κατοικία στον Φάρο Αρμενιστή. Διαθέτει 7 υπνοδωμάτια και 7 μπάνια.

    Αυτό το ακίνητο με εκπληκτική πανοραμική θέα στη θάλασσα και το μεσογειακό ηλιοβασίλεμα προσφέρει απομόνωση και ιδιωτικότητα μαζί με έντονους ρυθμούς ζωής. Κατάλληλο για να απολαύσετε ένα κοκτέιλ πάρτι με τους φίλους σας κάτω από τα αστέρια ή ένα οικογενειακό δείπνο βλέποντας τον ήλιο να πέφτει πίσω από τον ορίζοντα.

    Ανοίγοντας την κύρια πόρτα εισέρχεσαι στα ευρύχωρα δωμάτια που ζεσταίνονται από τον ήλιο. Το λευκό είναι το χρώμα που κυριαρχούσε στην παλέτα του εκλεπτυσμένου ζωγράφου τοίχων, ενώ περιλάμβανε αποχρώσεις του μπλε, του γκρι και του μπεζ που έρχονται σε αρμονία με το γραφικό περιβάλλον.  Δύο πισίνες, φιλόξενες βεράντες, κομψές πέργκολες, ανθισμένες φυτείες και ευρύχωρα δωμάτια θα ικανοποιήσουν τόσο τους ήρεμους ιδιοκτήτες όσο και τους λάτρεις της νυχτερινής ζωής. Ωστόσο η τιμή του δεν είναι γνωστή.

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    2. Κατοικία στο Πυργί. Διαθέτει 17 υπνοδωμάτια και 17 μπάνια.

    Η Μύκονος είναι ένας από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς στη γη, και το Chateau δικαιώνει αυτή την άποψη. Βρίσκεται σε μια έκταση 10.000 τ.μ στο Πυργί, ανάμεσα στον κόλπο του Παραδείσου και την παραλία Super Paradise.

    Αυτή η μινιμαλιστική, σύγχρονη ιδιοκτησία – αποτελούμενη από δύο σπίτια – είναι η επιτομή του κομψού, σύγχρονου κυκλαδίτικου στυλ. Ελαφριές πλημμύρες μέσα από τον πέτρινο τοίχο, από το δάπεδο μέχρι την οροφή, οι οποίες δημιουργούν μια υγιή λάμψη ευημερίας. Μια διακριτική πισίνα, αστραφτερή στον καλοκαιρινό ήλιο, εκτείνεται στο άπειρο.

    Πρόκειται για μια εκθαμβωτική κατοικία σχεδιασμένη με ελαφρύ άγγιγμα. Οι γοητευτικές υπαίθριες εκτάσεις φέρνουν την ύπαιθρο στο προσκήνιο, ενώ παράλληλα υπάρχει και μια χαλαρή ροή ανάμεσα στα 17 υπνοδωμάτια. Κομψό, παραδοσιακό πλακάκι κοσμεί το σπίτι κάτω από τα πόδια σας. Μπορείτε να ξαπλώσετε σε έναν μαλακό καναπέ με εκπληκτική θέα στο γαλάζιο της Μεσογείου. Πρόκειται για ένα ευχάριστο ατομικό αρχοντικό, όπου η πολυτέλεια παραδίδεται με χαρακτήρα.

    Θα σας καλωσορίσω και θα απολαύσετε την πρόσβαση στο wi-fi σε ολόκληρη την ιδιοκτησία, τις δορυφορικές τηλεοράσεις, το ηχοσύστημα surround και το τζακούζι. Περάστε τη διαμονή σας, δοκιμάζοντας το τοπικό φαγητό από το μπάρμπεκιου στην τραπεζαρία του al-fresco και βλέποντας τα αστέρια του ελληνικού ουρανού.

    Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα συνεχίζει την κομψή ατμόσφαιρα με λευκά ντουλάπια. Οι λευκοί τοίχοι και τα έπιπλα με καθαρή επένδυση κάνουν αυτά τα σπίτια γαλήνια και ξεκούραστα τη νύχτα και φωτεινά και ευάερα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το Chateau φιλοξενεί συνολικά 34 άτομα και δύο παιδιά, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για οικογενειακές ή ομαδικές διακοπές.

    Το κόστος της οικίας ανέρχεται στα 11.700.000 € 

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

     

    3. Κατοικία στη  Χώρα. Διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια.

    Βρίσκεται σε μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές της κοσμοπολίτικης Μυκόνου και αυτό το ακίνητο ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Ιδιωτικό και απομονωμένο αλλά τόσο κοντά στη Χώρα της Μυκόνου. Αυτό το κτήμα έχει όλα όσα επιθυμείτε για ένα καλοκαίρι. Μεγάλοι χώροι διασκέδασης, εκπληκτική θέα στο Αιγαίο, εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα, πάνω από 700 τ.μ. υπαίθριων χώρων που περιλαμβάνουν υπαίθρια κουζίνα, μπάρμπεκιου κτλ. Οι συρόμενες πόρτες θα σας μεταφέρουν από μια ευρύχωρη αίθουσα αναψυχής.
    Το ακίνητο στηρίζεται σε απόλυτη αρμονία στο βραχώδες και άγονο τοπίο του νησιού, απολαμβάνοντας τον ήρεμο και κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής.
    Μπορείτε να απολαύσετε ατελείωτη θέα στη θάλασσα από κάθε δωμάτιο που έχει πρόσβαση στη δική του ιδιωτική βεράντα.
    Οι λάτρεις του γυμναστηρίου θα βρουν μια περιοχή γυμναστικής για να διατηρούν τη φυσική τους κατάσταση. Τα μονοπάτια οδηγούν σε έναν ανεξάρτητο ξενώνα κάτω από την πισίνα.

    Το κόστος της οικίας ανέρχεται στα 7.500.000 €

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    4. Κατοικία στα Χουλάκια . Διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και 6 μπάνια.

    Υπάρχει ένα σπίτι στη Μύκονο όπου θα απολαύσετε τις απόλυτες λευκές και μπλε αποχρώσεις μιας χρωματικής παλέτας και τις αντιθέσεις τους. Ιδανικά τοποθετημένο για τους λάτρεις της θέασης που μπορούν να κοιτάξουν τις ατέλειωτες απόψεις του ορίζοντα και το γοητευτικό σημείο όπου ο ουρανός αγγίζει τη θάλασσα.

    Αυτή η πολυτελής ιδιοκτησία έχει εξίσου αρκετά εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για να φιλοξενήσει την οικογένεια και τους φίλους σας και υποσχόταν για κομψά πάρτι και εκδηλώσεις. Με συνολικά 6 υπνοδωμάτια θα είστε σε θέση να χωρέσετε όλους στη λίστα σας, οι οποίοι θα κάνουν τις καλοκαιρινές σας διακοπές “μια γιορτή που θα θυμάστε”.
    Η ελάχιστη διακόσμησή του συνδυάζεται τέλεια με την κυκλαδική αρχιτεκτονική και θα σας κάνει να ζήσετε μια διαφορετική διάσταση ζωής.

     Το κόστος της οικίας ανέρχεται στα 4.800.000 €

    headerImage

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    5. Κατοικια στην Αλεομάνδρα. Διαθέτει 9 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια.

    Το κόστος της οικίας ανέρχεται στα 4.800.000 €

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    6. Κατοικία στον Αγιο Ιωάννη. Διαθέτει 8 υπνοδωμάτια και 8 μπάνια.

    Το κόστος της οικίας ανέρχεται στα 3.600.000 €

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    Property Of

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επιστροφή καταθέσεων. Η ΤτΕ λέει ότι αυξήθηκαν κατά 278 εκατ. οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ραγδαία αύξηση στα POS στο τέλος του 2017

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κουμουτσάκος: Η κυβέρνηση κατέχει το «Χρυσό Μετάλλιο» των μνημονίων

     



    ΣΧΟΛΙΑ