• Business

    Νίκος Καραμούζης: Τι συζήτησε με τον ισχυρό άντρα της Bundesbank

    Νίκος Καραμούζης

    Νίκος Καραμούζης


    Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών θα συνεχίσει την υλοποίηση προγράμματος πρωτοβουλιών κι ευρύτερης ενημέρωσης κρίσιμων φορέων και προσωπικοτήτων, εντός και εκτός Ελλάδος, με στόχο τη βελτίωση της εικόνας του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, την προσέλκυση επενδύσεων και την παρουσίαση των δυνατοτήτων που προσφέρει η ελληνική οικονομία.

    Τη δήλωση αυτή έκανε ο πρόεδρος της ΕΕΤ κ. Νικόλας Καραμούζης, μετά τη συνάντηση και συζήτηση που είχε το προεδρείο της Ένωσης με τον επικεφαλής της Bundesbank κ. Jens Weidmann, για θέματα που αφορούν στην πορεία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και της οικονομίας.

    Σημειώνουμε ότι σήμερα στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου της Γερμανικής Κεντρικής Τράπεζας στην Φρανκφούρτη για τον εορτασμό των 60 της χρόνων, συμμετείχε για πρώτη φορά και αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών αποτελούμενη από τον Πρόεδρό της κ. Νικόλαο Καραμούζη, τον Αντιπρόεδρο κ. Γεώργιο Χαντζηνικολάου, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας κ. Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alpha Bank κ. Αρτέμη Θεοδωρίδη και την Γενική Γραμματέα της ΕΕΤ κα. Χαρούλα Απαλαγάκη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Μπόλος: Ποιος είναι ο manager που θέλει να εξαγοράσει ελληνικές εταιρίες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν. Καραμούζης: Συνάντηση με τον «σκληρό» πρόεδρο της Bundesbank στη Φραγκφούρτη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αρ. Παντελιάδης (METRO): Στρατηγική επέκταση στην Κύπρο



    ΣΧΟΛΙΑ