• Business

    Στρατηγική συμμαχία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ με Nestlé Health Science

    (από αριστερά) κ. Σπύρος Φιλιώτης, Αντιπρόεδρος ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, κ. Olivier Hoëppe, Regional Head Consumer Care Europe της Nestlé Health Science, κ. Διονύσιος Φιλιώτης, Πρόεδρος EphForT και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, κ. Urs Moser, Business Development Manager SE Europe της Nestlé Health Science, κα Μαρία Χριστοπούλου, Παθολόγος-Εντατικολόγος, ΜSc Κλινική Διατροφή και Ιατρικός Σύμβουλος της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, κ. Θωμάς Κατάκης, Διευθυντής Consumer Healthcare της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ


    Τη στρατηγική συμμαχία της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ με τη Nestlé Health Science για την παροχή εξειδικευμένων συμπληρωμάτων διατροφής, που επιτρέπουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας, ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου ο κ. Διονύσιος Φιλιώτης, πρόεδρος EphForT και πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ.

    Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάστηκε η εισαγωγή στην ελληνική αγορά του πρώτου από μία γκάμα έξι προϊόντων, του Meritene® Δύναμη & Τόνωση, το οποίο έχει αναπτυχθεί από την Nestlé Health Science και διατίθεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, στα φαρμακεία.

    Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής, πλούσιο σε υψηλής ποιότητας πρωτεῒνες, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις διατροφικές ανάγκες ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας που θέλουν να διατηρήσουν την ενέργεια και τη δύναμή τους.

    Όπως ανέφερε ο κ. Olivier Hoëppe, Regional Head Consumer Care Europe της Nestlé Health Science, το προϊόν κυκλοφορεί ήδη σε 7 χώρες της Ευρώπης (η Ελλάδα είναι η 8η), διαγράφοντας μια επιτυχημένη πορεία.

    Σύμφωνα με τον κ. Θωμά Κατάκη, Διευθυντή Consumer Healthcare της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, στα σχέδια της εταιρίας είναι να εισαγάγει και το υπόλοιπο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων στην Ελλάδα, φιλοδοξώντας να καταλάβει ένα μονοψήφιο μεν, αλλά πολύ καλό ποσοστό του τζίρου της εταιρίας.

    Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ είναι μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο της ανθρώπινης υγείας, στην Ελλάδα, με πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των φαρμάκων, του ιατρικού εξοπλισμού καθώς και των παραφαρμακευτικών προϊόντων. Πρόκειται για κοινοπραξία ανάμεσα στην ελληνική ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ και την πρωτοπόρο αμερικανική φαρμακευτική εταιρία Eli Lilly και εκπροσωπεί αποκλειστικά την Eli Lilly στην Ελλάδα.

    Η Nestlé Health Science είναι 100% θυγατρική της Nestlé. Το χαρτοφυλάκιό της στοχεύει σε ποικίλους τομείς της υγείας, όπως είναι τα εγγενή σφάλματα του μεταβολισμού, η Παιδιατρική και η οξεία περίθαλψη, η παχυσαρκία, η υγιής γήρανση και η υγεία του γαστρεντερικού συστήματος και του εγκεφάλου. Η Nestlé Health Science απασχολεί περίπου 3.000 άτομα παγκοσμίως και εδρεύει στην Epalinges, της Ελβετίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άρχισε η δίκη για μίζες «καπέλο» εκατομμυρίων σε ορθοπεδικά της Depuy

     

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Sanofi: Ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του 2017

      

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χαριστική βολή για τη φαρμακοβιομηχανία οι μονομερείς αποφάσεις του Υπ. Υγείας



    ΣΧΟΛΙΑ