• Business

    GAP: Δυναμικό «παρών» στην αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής


    Σε ένα από τα δυνατά «χαρτιά» της, τις μαλακές κάψουλες, «ποντάρει» η Φαρμακευτική Βιομηχανία GAP A.E., αξιοποιώντας το περαιτέρω στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής. Με ένα διευρυμένο πορτφόλιο, η εταιρία ισχυροποιεί τη θέση της στην αγορά, διεκδικώντας ηγετική θέση.

    Από το 1949, η GAP αποτελεί μία από τις πρώτες ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες με ισχυρή παρουσία στην εγχώρια αλλά και τις διεθνείς αγορές. Το 1978, παρουσίασε τη σειρά βιταμινών EVIOL, με την αποκλειστική τεχνολογία μαλακών καψουλών, η οποία κατέχει πλέον ηγετικά μερίδια στην αγορά. Σήμερα, αναπτύσσει τη σειρά Συμπληρωμάτων Διατροφής EVIOL, η οποία παρασκευάζεται στην Ελλάδα με όλες τις επιστημονικές εγγυήσεις που εξασφαλίζουν οι συνθήκες παραγωγής ενός φαρμακευτικού προϊόντος.

    Η εταιρία παραμένει ο μοναδικός κατασκευαστής στην Ελλάδα μαλακών καψουλών, ενώ η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL είναι η μοναδική που χρησιμοποιεί την τεχνολογία μαλακών καψουλών σε όλη τη σειρά των προϊόντων της.

    Η γκάμα της σειράς Συμπληρωμάτων Διατροφής EVIOL περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα:

    EVIOL MultiVitamin Energy Plus, EVIOL MultiVitamin, EVIOL Echinacea & Vitamin C, EVIOL B – Complex, EVIOL Brain Function, EVIOL Omega – 3, EVIOL Sleep Well.

    Tα συμπληρώματα, EVIOL B Complex και EVIOL Brain Function, κατατάσσονται ως τα πιο ταχέως αναπτυσσόμενα στις αντίστοιχές κατηγορίες, ενώ η εταιρία κατέχει πάνω από το 60% του μεριδίου αγοράς μαλακών καψουλών της Βιταμίνης Ε στην Ελλάδα.

    Νέα επικοινωνιακή εκστρατεία

    Η GAP διεξάγει μια νέα επικοινωνιακή εκστρατεία για τη σειρά Συμπληρωμάτων Διατροφής EVIOL. Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάζει τη νέα τηλεοπτική ταινία της, διάρκειας 50’’, με τίτλο «Συνέχισε» και κεντρικό θέμα τις αξίες και τους τρόπους με τους οποίους η σειρά Συμπληρωμάτων Διατροφής EVIOL είναι στη… φύση μας! (μπορείτε να τη δείτε εδώ).

    Με τη νέα της εκστρατεία, η σειρά Συμπληρωμάτων Διατροφής EVIOL, έχει ως στόχο να αναδείξει συνολικά τα συμπληρώματα διατροφής, ως ένα αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης ζωής. Μιας ζωής με ρυθμούς έντονους και απαιτητικούς, στους οποίους όλοι και όλες χρειαζόμαστε ενίσχυση για να ανταπεξέλθουμε.

    «Σε μία “υπεύθυνη αγορά συμπληρωμάτων διατροφής”, η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL είναι νομοτελειακό να πρωταγωνιστήσει και να αποτελέσει τον ηγέτη. Γιατί πρώτα από όλα έχει από το 1978, που κυκλοφόρησε η EVIOL Βιταμίνη Ε, χτίσει μία σταθερή σχέση με το καταναλωτικό κοινό και ιδιαίτερα τις γυναίκες. Γιατί ήδη διαθέτει ηγετικά μερίδια στην αγορά, ιδίως σε ότι αφορά την Βιταμίνη Ε και το σύμπλεγμα βιταμινών Β. Γιατί έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της ιατρικής κοινότητας και των φαρμακοποιών και γιατί το μήνυμα που θα εκπέμψουμε με την εκστρατεία μας είναι μήνυμα αξιών», ανέφερε ο κος  Αλέξης Ζορμπάς, Διευθυντής Επικοινωνίας GAP S.A., σε εκδήλωση για την παρουσίαση της εκστρατείας

    Η εταιρία

    Η GAP είναι μία ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία, η οποία κατασκευάζει τα προϊόντα της σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 5.500 m² στον Άγιο Δημήτριο και δραστηριοποιείται σε τρεις κύριους τομείς: . στην παραγωγή μαλακών καψουλών, στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση γενόσημων και πρωτότυπων φαρμάκων στην Ελλάδα και διεθνώς, στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση των συμπληρωμάτων διατροφής με την επωνυμία ΕVIOL ή με ιδιωτική ετικέτα.

    Διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό άνω των 200 υψηλά εκπαιδευμένων εργαζομένων και κατατάσσεται στις 50 καλύτερες εταιρείες, σε επίπεδο οικονομικής σταθερότητας, ρυθμό ανάπτυξης και ικανοποίησης εργαζομένων στην Ελλάδα.

    Αποτελεί σήμερα την τρίτη επιλογή των γιατρών στο ΣΥΝΟΛΟ της Ελληνικής αγοράς κατασκευαστών γενοσήμων και βρίσκεται μεταξύ των 150 κορυφαίων κατασκευαστών γενοσήμων στην Ευρώπη.

    H GAP είναι μία εκ των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών πιστοποιημένων κατασκευαστών Ισοτρετινοΐνης με ετήσια παραγωγή άνω των 200 εκατομμυρίων καψουλών.

    Η εταιρία έχει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, εξάγοντας προϊόντα και υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο (Αυστρία, Βουλγαρία, Κροατία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ελβετία, Ιράν, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Τουρκία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα).

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Στην αγορά των OTC εισέρχεται η Sandoz
      
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Pharma Innovation Forum: Οι πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο του φαρμάκου επιβεβαιώνουν ότι έχει χαθεί η ισορροπία
     
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Roche Hellas: Δωρεάν η παροχή του Cotellic στους ασθενείς υπό αγωγή



    ΣΧΟΛΙΑ