• Business

    Επεκτείνεται και εκτός συνόρων η Shell & MOH Aviation

    • NewsRoom

    Shell & MOH Aviation


    Την επέκταση των δραστηριοτήτων της στο αεροδρόμιο της Σόφιας, για την προμήθεια αεροπορικών καυσίμων, ανακοίνωσε η Shell & MOH Aviation, η οποία αποτελεί κοινοπραξία της Shell Overseas Holdings Ltd και της Motor Oil (Hellas).

    Η κοινοπραξία δραστηριοποιείται τα τελευταία επτά χρόνια στην Ελλάδα και η Σόφια είναι η πρώτη τοποθεσία εκτός χώρας όπου θα παρέχει αεροπορικά καύσιμα.

    Στο οκτάμηνο του 2017 το Αεροδρόμιο της Σόφιας εξυπηρέτησε περίπου 4,3 εκατομμύρια επιβάτες, καταγράφοντας αύξηση 41% σε σχέση με πέρυσι ενώ τα αεροσκάφη που απογειώθηκαν και προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο τον Αύγουστο του 2017 αυξήθηκαν κατά 14% σε σχέση με τον ίδιο μήνα του 2016.

    Η Shell Aviation προμηθεύει με καύσιμα περισσότερα από 2 εκατομμύρια αεροσκάφη κάθε χρόνο, σε 900 αεροδρόμια 36 χωρών.

    Η Shell & MOH Aviation Fuels έχει παρουσία στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στα αεροδρόμια στις περιοχές: Άκτιο, Άραξος, Χανιά, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Κάρπαθος, Καβάλα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Κως, Μυτιλήνη, Μύκονος, Ρόδος, Σάμος, Σαντορίνη, Σκύρος, Θεσσαλονίκη, Βόλος και Ζάκυνθος. Ελέγχεται κατά 51% από την Shell και 49% από την Motor Oil Διυλιστήρια Κορίνθου.



    ΣΧΟΛΙΑ