• Business

    Νέο, υπερσύγχρονο Κέντρο Μαστού στο Μetropolitan General

    Η επιστημονική ομάδα του Κέντρου


    Σε μια νέα επένδυση προχώρησε το Μetropolitan General, της Hellenic Health Groups, ενισχύοντας τις υπηρεσίες που έχουν στόχο τη διαφύλαξη και την προαγωγή της υγείας των γυναικών. Το θεραπευτήριο, δημιούργησε το Κέντρο Μαστού, ένα υπερσύγχρονο κέντρο, με αντικείμενο τη φροντίδα του μαστού μέσα από μία ολιστική προσέγγιση, που διαχειρίζεται μια υψηλά καταρτισμένη επιστημονική ομάδα.

    Στο εξειδικευμένο αυτό Κέντρο προσφέρεται η πιο σύγχρονη και ολιστική φροντίδα, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που αφορούν την υγεία του μαστού, από το στάδιο της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, έως τη θεραπεία και την αποκατάσταση.

    Το Μetropolitan General είναι το μοναδικό θεραπευτήριο στην Ελλάδα που διαθέτει το κορυφαίο παγκοσμίως μαστογραφικό σύστημα Mammomat Revelation, με πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν τριπλάσια διαγνωστική ακρίβεια σε σχέση με τα συμβατικά, ενώ η τεχνολογία PRIME που διαθέτει επιτρέπει τη μείωση της δόσης της ακτινοβολίας έως 30% με την καλύτερη δυνατή εικόνα.

     «Το Κέντρο Μαστού δημιουργήθηκε βάσει του οράματος και των αξιών που έχει ο Όμιλός μας, η Hellenic Health Groups, που αποτελεί το μεγαλύτερο ιδιωτικό Όμιλο παροχής Υγείας στην Ελλάδα. Φτιάχτηκε με πολύ μεράκι και εξοπλίστηκε με τον αρτιότερο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που μπορεί να υπάρξει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα» ανέφερε ο κος Σπύρος Κοτρώτσιος, γενικός διευθυντής του Metropolitan General, σε συνέντευξη τύπου. Ο ίδιος σημείωσε ότι η ιδιωτική Υγεία δεν είναι προνόμιο των λίγων, των εχόντων και κατεχόντων, αλλά των πολλών. “Η κάθε γυναίκα που θα διαβεί το κατώφλι του Κέντρου Μαστού, με το παραπεμπτικό του ασφαλιστικού της φορέα μπορεί να κάνει μαστογραφία, όπως σε οποιοδήποτε άλλο κέντρο» ανέφερε ο κος Κοτρώτσιος, τονίζοντας ότι οι τιμές του Κέντρου είναι πλήρως ανταγωνιστικές σε πανελλαδικό επίπεδο.

    Το Κέντρο Μαστού στελεχώνεται από μια ομάδα καταξιωμένων ιατρών-συνεργατών του Μetropolitan General, η οποία απαρτίζεται από τους:  Παναγιώτα-Τούλα Χατζηλύρα, Διευθύντρια Κέντρου Μαστού, Νατάσα Παζαΐτη, Διευθύντρια Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας και Αποκατάστασης Μαστού, Δημήτριος Κορωνάρχης, Διευθυντής Γ΄ Κλινικής Μαστού, Παρασκευή Λιάκου, Γενική Χειρουργός-Ειδική Χειρουργός Μαστού, Αννίβας Τσικκίνης, Χειρουργός Μαστού, Στέργιος Δουβετζέμης, Γενικός Χειρουργός, Κωνσταντίνος Στρατής, Γενικός Χειρουργός, Ιωάννης Δουκουμόπουλος, Γενικός Χειρουργός.

    «Η έννοια του Κέντρου Μαστού προϋποθέτει την κατά το δυνατό άμεση επίλυση των προβληματισμών της ασθενούς και την ακριβή και στοχευμένη διάγνωση των παθήσεων του μαστού. Προσφέρουμε πρωτοβάθμια πρόληψη (screening), αλλά και δευτεροβάθμια διάγνωση και θεραπευτική αντιμετώπιση σε ασθενείς που έρχονται σε εμάς με διαγνωστικά προβλήματα, έχοντας ήδη επισκεφτεί μη εξειδικευμένα κέντρα και έχουν υποβληθεί σε ελλιπείς ή μη διαγνωστικές εξετάσεις. Για το σκοπό αυτό όλα τα μηχανήματά μας έχουν την δυνατότητα συνεχούς αναβάθμισης ώστε να βρισκόμαστε πάντα στην αιχμή της σύγχρονης διαγνωστικής τεχνολογίας», ανέφερε στην εισήγησή της η Διευθύντρια κα Χατζηλύρα.

    “Το Κέντρο Μαστού  είναι η συντονισμένη προσπάθεια μιας ομάδας επιστημόνων και της διοίκησης του Metropolitan General, όπου μαζί υπηρετούμε το ίδιο όραμα: τη διαφύλαξη και την προαγωγή της υγείας των γυναικών. Ένα όραμα, που η διοίκηση του Metropolitan General έκανε πράξη, επενδύοντας τόσο σε επιστημονικό ανθρώπινο δυναμικό, όσο και στην καινοτόμο τεχνολογία στον τομέα των ιατρικών μηχανημάτων”, ανέφερε η κα Παζαΐτη.

    Το Metropolitan General, πιστό στο όραμά του πως η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας είναι βασική υποχρέωση προς τους ασθενείς, επενδύει στο άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό αλλά και στην καινοτόμο τεχνολογία.

    Όπως ανέφερε η κα Παζαΐτη «το Κέντρο Μαστού ξεπερνάει σε τεχνογνωσία και τεχνολογικό εξοπλισμό πολλά από τα γνωστά και καταξιωμένα κέντρα του εξωτερικού. Πιστεύουμε στη μοναδικότητα και την ιδιαιτερότητα κάθε γυναίκας. Κύριο μέλημά μας είναι να οικοδομήσουμε μία σχέση σεβασμού και εμπιστοσύνης με την κάθε ασθενή προσωπικά».



    ΣΧΟΛΙΑ