• Fashion

    Νέο «click & collect» concept store από τα Zara

    • NewsRoom


    Ένα νέο concept store, το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των καταναλωτών που προχωρούν σε αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της, εγκαινίασε η εταιρεία Zara.

    Το κατάστημα στο Westfield Stratford του ανατολικού Λονδίνου θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τον Μάιο, για όσο καιρό δηλαδή το κατάστημα-ναυαρχίδα της εταιρείας ανακαινίζεται, και θα βοηθά τους πελάτες με τις online αγορές, επιστροφές και αλλαγές.

    Σύμφωνα με τον Pablo Isla, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Inditex, το άνοιγμα του συγκεκριμένου καταστήματος αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο στη στρατηγική προσπάθεια της εταιρείας να συνδέσει τα καταστήματα με τον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπόριου. Επιπλέον, το προσωρινό αυτό concept store θα δώσει μια ιδέα για το τι μπορούν να περιμένουν οι πελάτες από το κανονικό κατάστημα όταν ανοίξει ξανά τον Μάιο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Inditex, της εταιρείας στην οποία ανήκουν τα Zara, το ανανεωμένο κατάστημα θα είναι αντιπροσωπεύει ένα εντελώς νέο concept, το οποίο θα λειτουργεί με επίκεντρο την τεχνολογία και θα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία αγορών.

    Μέχρι τότε, όμως, το προσωρινό «click & collect» concept store θα προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες των Zara να αγοράζουν ό,τι θέλουν online, ενώ βρίσκονται μέσα στο κατάστημα και να αποφασίζουν, με τη βοήθεια των πωλητών, αν θέλουν να παραλάβουν την παραγγελία τους την ίδια μέρα ή την επομένη.

    Το πιο πρωτοποριακό, όμως, στοιχείο του καταστήματος είναι ότι θα διαθέτει ένα σύστημα το οποίο θα προτείνει προϊόντα. Οι καθρέπτες του καταστήματος διαθέτουν ειδικές οθόνες και οι πελάτες μπορούν, με τη βοήθεια της ειδικής τεχνολογίας, να «σκανάρουν» τα ρούχα που θέλουν και να λαμβάνουν προτάσεις για πιθανούς συνδυασμούς, αλλά και συμβουλές σχετικά με το μέγεθος και το χρώμα του ρούχου.

    zara

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Zara – Η&Μ: Ο νικητής και ο μεγάλος χαμένος της κρίσης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζουν οι αγορές μας στα ZARA – Ποιο «προνόμιο» καταργείται στην Ελλάδα

     



    ΣΧΟΛΙΑ