ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέο ρεκόρ σημείωσε σήμερα, Τετάρτη, ο δείκτης Dow Jones στη Wall Street, καθώς με «οδηγό» τη μετοχή της Apple ξεπέρασε για πρώτη φορά το «φράγμα» των 22.000 μονάδων.
Ειδικότερα, λίγο μετά την έναρξη των συναλλαγών ο Dow Jones ενισχυόταν κατά 0,21% στις 22.009,042 μονάδες, ο Nasdaq σημείωνε κέρδη 0,24% και διαμορφωνόταν στις 2.476,35 μονάδες, ενώ άνοδο 0,23% στις 6.392,13 μονάδες σημείωνε ο S&P 500.
O Dow ξεπέρασε το όριο των 20.000 μονάδων στα τέλη Ιανουαρίου και μέσα σε ένα μήνα περίπου και τις 21.000 μονάδες. Από τις αρχές του έτους σημειώνει κέρδη 11%.
Η μετοχή της Apple σημειώνει ράλι, καθώς ανακοίνωσε πολύ καλά οικονομικά αποτελέσματα και υψηλές πωλήσεις για το iPhone. Φέτος, καταγράφει κέρδη της τάξεως του 30%.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Wall Street: Μια ανάσα από τις 22.000 μονάδες ο Dow Jones – Πάρτι στις αγορές της Ευρώπης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Wall street: Το 30ο του ρεκόρ μέσα στο 2017 έσπασε ο Dow Jones – Ράλι ανόδου για το αργό τον Ιούλιο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Dow Jones έσωσε τα προσχήματα για τη Wall Street – Πτωτική μέρα για την Ευρώπη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα Δημοκρατία: Τα fake news του ΣΥΡΙΖΑ για τον πληθωρισμό του 2025
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η Καρακίτσου ψεύδεται και δεν έχει εργαστεί στην Πλεύση Ελευθερίας τον τελευταίο χρόνο – Νέα επίθεση σε Γεωργιάδη
- ΣΤΑΣΥ: Σε λειτουργία τίθεται από τη Τετάρτη η στάση «Ακτή Ποσειδώνος» στον Πειραιά – νέος τερματικός σταθμός για τη Γραμμή 7
- Ευρωαγορές: Επιστροφή στα θετικά πρόσημα – Υποχώρησε στα 1,356 δολάρια η στερλίνα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.