• Business

    Νέα παραίτηση στη Folli Follie – Νέο μέλος του ΔΣ ο Παναγιώτης Αλεξάκης

    αλεξακης

    Παναγιώτης Αλεξάκης


    Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της Folli Follie υπέβαλε ο Δημήτρης Βαλαχής τρεισήμισυ μήνες μετά την τοποθέτησή του ύστερη από δικαστική απόφαση με παρέμβαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

    Τη θέση του κ. Βαλαχή παίρνει ο Παναγιώτης Αλεξάκης, ο οποίος υπήρξε κατά το πρόσφατο παρελθόν μέλος του ΔΣ μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου.

    Σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν, ο κ. Αλεξάκης είναι ένας έμπειρος άνθρωπος της αγοράς που γνωρίζει την εταιρεία και τα προβλήματά της, αλλά και την προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη για τη διάσωσή της με τη συνδρομή των ομολογιούχων.

    Η παραίτηση του κ. Βαλαχή έρχεται σε συνέχεια των αιφνιδιαστικών παραιτήσεων τριών μελών του ΔΣ: του Μιχαήλ Μαδιανού, του Βασίλειου Παρλαβάντζα και του Στυλιανού Φράγκου. Τα εν λόγω μέλη είχαν τοποθετηθεί με δικαστική απόφαση στο πλαίσιο της προσπάθειας εξυγίανσης της εταιρείας μέσα από το άρθρο 106 β και δ.

    Η παραίτηση του κ. Βαλαχή δημιουργεί ερωτήματα τη στιγμή που το ζήτημα της νομικής κάλυψης των μελών του ΔΣ παραμένει σε εκκρεμότητα.

    Πληροφορίες αναφέρουν πως στην παρούσα φάση δεν σχεδιάζεται περαιτέρω διεύρυνση του ΔΣ της Folli Follie.



    ΣΧΟΛΙΑ