ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΘΕΟΝΗ επιθυμώντας να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση που δέχεται για το φυσικό μεταλλικό νερό, τόσο από την εγχώρια όσο και από τη διεθνή αγορά, προχωρά σε μία ακόμα επένδυση για τη δημιουργία νέας γραμμής παραγωγής και νέου κέντρου αποθήκευσης και παροχής υπηρεσιών logistics, σφραγίζοντας μια νέα εποχή για το πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο ελληνικό brand εμφιάλωσης νερού.

Η νέα γραμμή θα αυξήσει τον όγκο παραγωγής κατά 60% των φιαλών / ημέρα σε συσκευασίες των 500ml & 1500ml και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στα μέσα του 2022, ώστε να καλύψει την τεράστια ζήτηση του καλοκαιριού στην Ελλάδα, αλλά και στις διεθνείς αγορές, καθώς πρόσφατα η εταιρεία υπέγραψε μία μεγάλη εμπορική συμφωνία στις ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης
Δ. Τσέλιος (Θεόνη): Οι επενδύσεις των 20 εκατ. ευρώ, τα 20 βραβεία και τα μελλοντικά σχέδια
ΔΕΔΔΗΕ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες για τις θέσεις απασχόλησης
HSBC: Αναμένει εξασθένιση του ράλι των μετοχών το 2022
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- All in στον Γιούργκεν Κλοπ! Το σχέδιο αναγέννησης μετά το φιάσκο του Μουντιάλ και… η Ελλάδα
- Νέοι πλειστηριασμοί για ακίνητα του ιδρυτή της Neoset και την Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία
- Οδηγός για τις 72 δόσεις στον e-ΕΦΚΑ: Πώς θα ρυθμίσετε βήμα-βήμα τις ασφαλιστικές οφειλές σας
- Ώρα για μποϊκοτάζ στις ασφαλιστικές; Οι ασφαλισμένοι πληρώνουν, οι πολυεθνικές πανηγυρίζουν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.