ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την αποχώρηση της διευθυνουσας συμβούλου της Grivalia Hospitality, Ναταλίας Στράφτη αναμένεται να ανακοινώσει προσεχώς η εταιρεία, περίπου έξι μήνες αφότου ανέλαβε καθήκοντα στη συγκεκριμένη θέση.
Η ανάληψη καθηκόντων CEO από την ίδια ανακοινώθηκε στα τέλη Δεκεμβρίου, με τον ιδρυτή της εταιρείας Γιώργο Χρυσικό να διατηρεί ενεργό ρόλο ως εκτελεστικός πρόεδρος. Η κ. Στράφτη από τον Ιούλιο του 2021 κατείχε τη θέση της αναπληρώτριας διευθύνοντος συμβούλου, επιβλέποντας τις δραστηριότητες επενδύσεων, διαχείρισης και ανάπτυξης των έργων της εταιρείας.
Ξεκίνησε την καριέρα της τον Απρίλιο του 2000 στην Eurobank Properties, ενώ το 2005 ανέλαβε τη θέση του αναπληρωτή διευθυντή συμβουλευτικών υπηρεσιών και διαχείρισης χαρτοφυλακίου στον τομέα ακινήτων της τράπεζας. Απο το 2007 έως 2014 ήταν επικεφαλής της Διεύθυνσης Επενδύσεων & Χαρτοφυλακίου της Eurobank Properties, ενώ από το 2014 έως το 2019, διετέλεσε γενική διευθύντρια Εργασιών της Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ, και στη συνέχεια αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος και managing partner της Grivalia Management Company πριν ενταχθεί στη Grivalia Hospitality το 2021.
Διαβάστε επίσης
ΑΕGEAN: Έκδοση ομολογιακού δανείου έως €250 εκατ. με δημόσια προσφορά
Qualco και Εθνική ρίχνουν στην αγορά 1.000 ακίνητα ως… μεσίτες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Όμιλος Φουρλή: Πάει για 600 εκατ. ευρώ τζίρο – Διατηρεί τον στόχο 750 εκατ. ευρώ το 2027 παρά την καθυστέρηση στο Ελληνικό
- Αραγτσί: “Αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε την εδαφική μας ακεραιότητα – Θα συναντούσαμε τους Αμερικανούς στις 15 Ιουνίου”
- Χανία: Σύλληψη δύο ατόμων για «οπλοστάσιο» στον Αποκορώνα
- Αγία Παρασκευή: Άγρια καταδίωξη με ζημιές σε τουλάχιστον 20 οχήματα
