• Business

    NANNUKA: Τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά εταιρίας ever

    • NewsRoom

    Οι 3 επικεφαλής της Nannuka: Λέλα Δρίτσα, Νάταλι Λεβή και Κατερίνα Λάμπρου


    Μια ελληνική εταιρία η NANΝUKA αποδεικνύει ότι έχει ταχύτατα επαγγελματικά αντανακλαστικά έτσι, όπως πρέπει να έχουν όλες οι εταιρίες παγκοσμίως.

    Η ελληνική εταιρία, πριν από λίγο απέστειλε το εξής e-mail στους συνδρομητές της: “Η αναστολή της λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας για 14 ημέρες ανακοινώθηκε μόλις και εμείς βρισκόμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε αξιόπιστη βοήθεια για τα παιδιά σας.

    Έτσι #menoumespiti τηρούμε τις οδηγίες πρόληψης και μετατρέπουμε τον χώρο μας σε καταφύγιο χαράς, δημιουργικότητας και μόρφωσης. Βρίσκουμε babysitter και παιδαγωγούς που θα κρατήσουν με ασφάλεια τα παιδιά στο σπίτι και θα τα οπλίσουν με γνώση και παιχνίδι όσο εσείς εργάζεστε.”

    ΥΓ: To mononews.gr (και το δεύτερο site μας, το portraits.gr) διευκρινίζει ότι το παρόν κείμενο δεν είναι διαφημιστικό. Απλά μας έκανε εντύπωση η ταχύτητα των ιδιοκτητριών της συγκεκριμένης εταιρίας να διαφημίσει το έργο της. Απλά το mononews.gr θέλει να βοηθήσει τους γονείς και φυσικά είμαστε υπέρ της σωστής επιχειρηματικότητας στην χώρα μας.

     



    ΣΧΟΛΙΑ