• Business

    Να συνεχιστούν οι συζητήσεις με τη διοίκηση του ΟΤΕ αποφάσισε τα μεσάνυχτα η ΟΜΕ ΟΤΕ

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    Μιχάλης Τσαμάζ.. OTE

    Μιχάλης Τσαμάζ. Ετών 56. Επικεφαλής ΟΤΕ


    Επιπλέον συζητήσεις για τη νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΣΣΕ) και νέα συνάντηση την Παρασκευή ζητά από τη διοίκηση του ΟΤΕ η ΟΜΕ ΟΤΕ.

    Η απόφαση ελήφθη χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα με μια νέα πλειοψηφία που διαμορφώθηκε από τους συνδικαλιστές που ανήκουν στην ΑΚΕ (ΔΑΚΕ) και την ΠΑΣΚΕ.

    Το απόγευμα χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου της ΟΜΕ ΟΤΕ Δημήτρη Φούκα και του γενικού γραμματέα Βασίλη Κατσαρού με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της επιχείρησης Μιχάλη Τσαμάζ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ομοσπονδία ζητήθηκε η ΕΣΣΕ να γίνει 2ετής (από 19μηνη βάσει του κειμένου που είχε μονογραφηθεί) να περιλαμβάνει διασφάλιση των θέσεων εργασίας, περισσότερες παροχές στους εργαζόμενους με κουπόνια καθώς και να γίνει διάλογος πριν τις αλλαγές που σχεδιάζει η διοίκηση στη δομή της επιχείρησης (δημιουργία θυγατρικών).

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έγιναν δεκτά τα αιτήματα με τη διοίκηση να επιμένει στο αρχικά συμφωνηθέν κείμενο της ΕΣΣΕ.



    ΣΧΟΛΙΑ