• Business

    Ν. Παπαθανάσης: Προτεραιότητα το click away, όχι το click in shop

    • NewsRoom

    Νίκος Παπαθανάσης


    Τις προτάσεις της επιτροπής ειδικών για τον κορονοϊό αναμένουν οι αρχές προκειμένου να προχωρήσουν σήμερα στην ανακοίνωση των αποφάσεων σχετικά με το λιανεμπόριο και το click away, σύμφωνα με τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Παπαθανάση.

    «Από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι όταν θα επανεκκινήσει το λιανεμπόριο, θα γίνει με το click away. Επομένως, το click away είναι σε ερώτημα, για το αν μπορεί η κινητικότητα του μπορεί να χωρέσει τη Δευτέρα» είπε ο κ. Παπαθανάσης τονίζοντας ότι σύμφωνα με τα στοιχεία, ο συγκεκριμένος τρόπος ανοίγματος του λιανεμπορίου μαζί με τα κομμωτήρια, έδωσε μία κινητικότητα που έφτασε το 15% κατά τη διάρκεια των εορτών.

    Μιλώντας στο OPEN TV, ο κ. Παπαθανάσης τόνισε πως το click in shop έρχεται δεύτερο μετά το click away και δεν είναι σε προτεραιότητα.

    Σημειώνεται πως σήμερα το απόγευμα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να κάνει τις ανακοινώσεις για την επόμενη ημέρα.

    Στο τραπέζι βρίσκεται και η επαναφορά ή όχι του click away, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί κάποια σχετική απόφαση.

    Διαβάστε επίσης:

    Λιανεμπόριο: Ζητά υπεύθυνη ενημέρωση για το άνοιγμα των καταστημάτων – Ό,τι χειρότερο τα «ήξεις, αφήξεις»

    Βασίλης Κικίλιας: Η κατάσταση της επιδημίας μας ανησυχεί – Τα επιδημιολογικά δεδομένα κρίνουν τις αποφάσεις για τα σχολεία

    Χρήστος Σταϊκούρας: Σκέψεις για πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ» και για μικρομεσαίες επιχειρήσεις-Tο Μάρτιο η Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6



    ΣΧΟΛΙΑ