• Business

    Msc Shipmanagement: Συμφωνία με το Νηολόγιο του Παναμά για την εκπαίδευση και πρόσληψη ναυτικών στα 500 πλοία της

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη


    Η αγορά προσλήψεων ναυτικών παρουσιάζει επί του παρόντος μια ενθαρρυντική τάση

    Το Νηολόγιο του Παναμά, με 8.500 πλοία νηολογημένα υπό τη σημαία του, και η Msc Shipmanagement Limited, θυγατρική της Mediterranean Shipping Company, υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεννόησης.

    Η συνεργασία αποσκοπεί στην «προώθηση των μηχανισμών που διευκολύνουν τις ευκαιρίες για τους αξιωματικούς του Παναμά , δοκίμων και κατώτερο προσωπικό και τη δημιουργία εξειδικευμένων προγραμμάτων ναυτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης για ναυτικούς του Παναμά που πρέπει να εργάζονται στους διάφορους ναυτικούς τομείς, για τους οποίους η Msc Shipmanagement Limited παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης πληρώματος, συμπεριλαμβανομένης της πρόσληψης και τοποθέτησης αξιωματικών, κατώτερου προσωπικού και δοκίμων».

    Ο επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Ναυτικών της Ναυτιλιακής Αρχής του Παναμά, Χουάν Μαλτέζ, τόνισε ότι «αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για τον Παναμά. Η αγορά προσλήψεων ναυτικών παρουσιάζει επί του παρόντος μια ενθαρρυντική τάση».

    Η Msc Shipmanagement Limited ασχολείται με την διαχείριση περίπου 500 πλοίων.

    Διαβάστε επίσης

    MSC, Τζόια Τάουρο και Βαλένθια απειλούν σταθερά το λιμάνι του Πειραιά



    ΣΧΟΛΙΑ