ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την απόφαση να προπληρώσει το ομόλογο 300 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε στις χρηματιστηριακές αρχές η Μυτιληναίος, ενώ η καταβολή θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή.
Αναλυτικά σύμφωνα με την ανακοίνωση:
Η “ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.”, με βάση την από 25 Μαΐου 2020 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προπληρώσει το σύνολο της ονομαστικής αξίας των ομολογιών που έχει εκδώσει και διαθέσει μέσω δημόσιας προσφοράς, δυνάμει του από 27.06.2017 Προγράμματος Έκδοσης Κοινού Ομολογιακού Δανείου έως €300.000.000 και Σύμβασης Ορισμού Εκπροσώπου των Ομολογιούχων (το “Πρόγραμμα ΚΟΔ”).
Η προπληρωμή θα λάβει χώρα την 29.06.2020, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον όρο 7.3 του Προγράμματος ΚΟΔ (“Προπληρωμή”).
Στο πλαίσιο της Προπληρωμής και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Πρόγραμμα ΚΟΔ, θα καταβληθεί α) το σύνολο της ονομαστικής αξίας των ομολογιών, ήτοι €1.000 ανά ομολογία, και β) οι μέχρι την 29.06.2020 δεδουλευμένοι τόκοι, ανά ομολογία. Συνεπώς, για κάθε ομολογία ονομαστικής αξίας €1.000, ο ομολογιούχος θα λάβει συνολικό μικτό ποσό €1.015,9305555556, που αναλύεται σε €1.000 ονομαστική αξία, πλέον μικτού ποσού τόκων ύψους €15,9305555556.
Ως προς τη διαδικασία, θα ακολουθήσουν επόμενες ανακοινώσεις της MYTILINEOS.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΕΞ: Δυσαρέσκεια προς το Ισραήλ για την απαγόρευση εισόδου Ελλήνων συνδικαλιστών
- Disney: Το «Toy Story 5» σημειώνει το καλύτερο άνοιγμα σε ΗΠΑ και Καναδά για το 2026
- Η Γερμανία εξετάζει αναμόρφωση του συνταξιοδοτικού συστήματος με δύσκολα μέτρα
- Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ απορρίπτει την παραμονή των ισραηλινών δυνάμεων στον νότιο Λίβανο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.