• Business

    MIG: Στο 12,81% η συμμετοχή του group του Μάριου Ηλιόπουλου

    • NewsRoom
    Μάριος Ηλιόπουλος, εφοπλιστής SEAJETS

    Μάριος Ηλιόπουλος, εφοπλιστής SeaJets


    Η εταιρεία Multiway του Αντώνη Κλεάνθους ενίσχυσε τη μετοχική της παρουσία στη MIG μετά από αγορές που έγιναν στις 16 και 17 Φεβρουαρίου.

    Το ποσοστό της πλέον φτάνει στο 6,29% και μαζί με την πλευρά Ηλιόπουλου που κατέχει το 5,48% καθώς επίσης και το 1,04% που βρίσκεται στα χαρτοφυλάκια των Γιώργου Κανελλόπουλου και Ηλία Μπέζα διαμορφώνεται πλέον στο 12,81%, για όλo το group των μετόχων που ενεργεί συντονισμένα όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

    Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της MIG

    Η εταιρία «Multiway Investments Ltd», ο κ. Αντώνης Κλεάνθους, η εταιρία «Ratio Holding Ltd», η κα Δέσποινα Ηλιοπούλου, ο κ. Γεώργιος Κανελλόπουλος και ο κ. Ηλίας Μπέζας γνωστοποίησαν σήμερα προς την «MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (στο εξής «η Εκδότρια»), ένεκα τηςσυντονισμένης άσκησης δικαιωμάτων ψήφου του άρθρου 10 περ. α΄ του Ν.3556/2007, ότι η εταιρία «Multiway Investments Ltd» διενήργησε χρηματιστηριακώς τις παρακάτω συναλλαγές σε μετοχές της Εκδότριας:

    Σημειώνεται ότι έως την 16.2.2023 η εταιρία «Multiway Investments Ltd» κατείχε 50.363.595 δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 5,36% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας.

    Διαβάστε επίσης

    Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πράσινο φως στο ενημερωτικό της Πειραιώς για δημόσια πρόταση στη MIG

    Την προσεχή Πέμπτη η συνέντευξη του Μάριου Ηλιόπουλου

    ΜΙG: Η πικρή ιστορία ενός χρηματιστηριακού… Τιτανικού που από τα 13,64 δισ. τιμολογείται τώρα στα 218,9 εκατ. ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ