• Business

    MIG: Μηδενίστηκε σχεδόν η συμμετοχή της ομάδας του Μάριου Ηλιόπουλου

    Μάριος Ηλιόπουλος

    Μάριος Ηλιόπουλος


    Η ομάδα των μετόχων της MIG υπό τον επιχειρηματία Μάριο Ηλιόπουλο προχώρησε σε νέα μείωση της συμμετοχής της στη MIG, σύμφωνα με ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

    Πλέον το ποσοστό συμμετοχής τους είναι μόλις 0,33% από 5,6% που ήταν πριν την τελευταία γνωστοποίηση (ενώ είχε μειωθεί και με προηγούμενη ανακοίνωση), αφού η διαδικασία της πώλησης της Attica Group προχώρησε μετά την έγκριση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

    Ακολουθεί η ανακοίνωση:

    Η «MIG ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (στο εξής «η Εκδότρια») ανακοινώνει, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ότι την 24.4.2023 η «Ratio Holding Ltd» και κα Δέσποινα Ηλιοπούλου, «Multiway Investments Ltd» και ο κ. Αντώνης Κλεάνθους, ο κ. Ηλίας Μπέζας και ο κ. Γεώργιος Κανελλόπουλος υπέβαλαν στην Εκδότρια τις από 21.4.2023 (συνολικά 6) γνωστοποιήσεις σημαντικών μεταβολών σε δικαιώματα ψήφου, από τις οποίες προκύπτουν τα ακόλουθα:

    Λόγος υποβολής γνωστοποίησης: Συντονισμένη άσκηση δικαιωμάτων ψήφου, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 10 περ. (α) του Ν. 3556/2007

    Στοιχεία υπόχρεων: «Ratio Holding Ltd», Δέσποινα Ηλιοπούλου, «Multiway Investments Ltd», Αντώνης Κλεάνθους, Ηλίας Μπέζας, Γεώργιος Κανελλόπουλος Στοιχεία μετόχων: «Warrior Shipping Ltd», «Multiway Investments Ltd», Ηλίας Μπέζας, Γεώργιος Κανελλόπουλος.

    Ημερομηνία δημιουργίας της υποχρέωσης γνωστοποίησης: 20.4.2023

    Συνολικές θέσεις:

    Ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου προερχόμενων από μετοχές πριν από την κρίσιμη μεταβολή: 5,60% Ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου προερχόμενων από μετοχές μετά από την κρίσιμη μεταβολή: 0,33%

    Αλυσίδα ελεγχομένων επιχειρήσεων μέσω των οποίων ουσιαστικά κατέχονται τα δικαιώματα ψήφου:

    Η κα Δέσποινα Ηλιοπούλου ελέγχει την εταιρία «RATIO HOLDING LTD» και μέσω αυτής την εταιρία «WARRIOR SHIPPING LTD». O κ. Αντώνης Κλεάνθους ελέγχει την εταιρία «Multiway Investments Ltd».

    Διαβάστε επίσης

    MIG: Υποχώρησε στο 5,6% το ποσοστό της πλευράς Ηλιόπουλου



    ΣΧΟΛΙΑ