Menu
0.13%
Τζίρος: 311.71 εκατ.

Rontis: Η επένδυση των 180 εκατ. για τα φάρμακα, την επέκταση στη Λάρισα και τη νέα μονάδα στην Κοζάνη

Business

Μιχάλης Τσαμάζ: Με 95 εκατ. ευρώ κέρδισε το Champions League 

Μιχάλης Τσαμάζ, Διευθύνων σύμβουλος
Comments

Άλλη μια θετική έκπληξη περίμενε το αφεντικό της Cosmote TV καθώς πριν από λίγες ώρες έβαλε στο τραπέζι (περίπου) 95 εκατ. ευρώ με αποτέλεσμα να επικρατήσει  της διαγωνιστικής διαδικασίας για την απόκτηση των δικαιωμάτων τηλεοπτικής μετάδοσης των ποδοσφαιρικών αγώνων του Champions League και Europa League για την περίοδο 2018-2021.  Όπως και την προηγούμενη τριετία, οι αγώνες των δύο πιο εμπορικών διασυλλογικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων στον πλανήτη θα μεταδίδονται από την Cosmote TV. Με τη συμφωνία αυτή ο Όμιλος ΟΤΕ εξασφαλίζει ότι η “ναυαρχίδα” του αθλητικού περιεχομένου της συνδρομητικής του πλατφόρμας θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στην Cosmote TV.  Στο τέλος του περασμένου Σεπτεμβρίου, ο συνολικός αριθμός συνδρομητών της Cosmote TV ανήλθε σε 517 χιλιάδες, σημειώνοντας αύξηση 8,2% σε ετήσια βάση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία με την TEAM Marketing AG, την ελβετική εταιρεία που διαπραγματεύεται για λογαριασμό της UEFA τα συγκεκριμένα δικαιώματα, αφορά το σύνολο των αγώνων, κάτι που σημαίνει ότι για την επόμενη τριετία δεν θα υπάρχουν μεταδόσεις από ελεύθερο κανάλι (την ΕΡΤ για το Ch. League) όπως συνέβαινε έως σήμερα.

Για την απόκτηση του αποκλειστικού πακέτου της επόμενης τριετίας δεν έχουν γίνει ακόμη επίσημες ανακοινώσεις, καθώς η συμφωνία μεταξύ της ΤΕΑΜ και του ΟΤΕ θα υπογραφεί και τυπικά μέσα στα αμέσως επόμενα 24ωρα.

Την τριετία 2015-2018 το τίμημα της συμφωνίας, είχε ανέλθει στα  100 εκατ. ευρώ.

Εκτός του ΟΤΕ, ενδιαφέρον για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Champions και Europa League είχαν επιδείξει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Forthnet (Nova), ο ΑΝΤ1, καθώς και η ΕΡΤ για έναν από τους δύο αγώνες που μεταδίδονται σε κάθε αγωνιστική του Ch. League.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Rontis: Η επένδυση των 180 εκατ. για τα φάρμακα, την επέκταση στη Λάρισα και τη νέα μονάδα στην Κοζάνη
Σπυρίδων Παπαγεωργίου (Γ.Γ Προστασίας Κρίσιμων Οντοτήτων ): Σε 10 μήνες τα σχέδια ανθεκτικότητας – Η νέα εθνική πλατφόρμα και τα antidrones
Παρά την ανάπτυξη τρίτη διαδοχική χρονιά με ζημιές για την Pet City
Αχιλλέας Ιωακειμίδης (ΔΕΗ): Πως η στρατηγική μας εξαπλασίασε το EBITDA και μείωσε κατά 58% τις εκπομπές
Έλενα Αθουσάκη (Motor Oil) : Είμαστε έτοιμοι να αυξήσουμε την παραγωγή στα διυλιστήρια
Οι ακτοπλόοι εφοπλιστές σε απόγνωση – Ζητούν παρέμβαση της κυβέρνησης για επιδότηση του 70% της αύξησης των καυσίμων
Σκλαβενίτης: Αλλάζει το μενού και τις τιμές στα έτοιμα γεύματα
Sabyasachi: Ένας λάτρης της βυζαντινής τέχνης κοσμεί την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης
Ταξί: Τι αλλάζει στις χρεώσεις μέσα στις επόμενες μέρες – Τι αναφέρει η ΠΟΕΙΑΤΑ
Σαββίδης, Μαρινάκης, Αλαφούζος και Ηλιόπουλος: Το απίστευτο ποσό που ξόδεψαν για μεταγραφές!