• Business

    Μεγάλη έκπληξη: Ποια κορυφαία ιαπωνική εταιρεία άνοιξε γραφεία στον Πειραιά


    Η ιαπωνική εταιρεία Weathernews Inc., που παρέχει προηγμένες υπηρεσίες πρόβλεψης των καιρικών συνθηκών στις ναυτιλιακές, εγκαινίασε το γραφείο της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Πειραιά, το οποίο θα είναι το 17ο εκτός Ιαπωνίας. Με τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στη ναυτιλία διεθνώς τα τελευταία χρόνια, οι ανάγκες θέσπισης μέτρων για πιο φιλικές στο περιβάλλον εκπομπές ρύπων και τεχνική υποστήριξη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αυξάνονται για τους πλοιοκτήτες και τις εταιρείες διεθνώς.

    Weathernews
    Τα γραφεία της Weathernews στον Πειραιά

    Η Weathernews, κατά τη διάρκεια της 30ετούς ιστορίας της, παρέχει αδιάλειπτα υπηρεσίες υποστήριξης για ασφαλή και οικονομικά ταξίδια δίνοντας έμφαση στις ναυτιλιακές εταιρείες που δραστηριοποιούνται με πλοία που έχουν χρονοναυλώσει από άλλες εταιρείες. Εφαρμόζοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει, θα λανσάρει σύντομα μια νέα υπηρεσία που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των πλοιοκτητών, ενώ θα αποτελεί επέκταση της δημοφιλούς υπηρεσίας “Optimum Ship Routeing Service”.

    Η εταιρεία διοργάνωσε ένα σεμινάριο στην Αθήνα στις 12 Οκτωβρίου, όπου και παρουσίασε τις νέες της υπηρεσίες. Στο σεμινάριο παρευρέθηκαν 80 άνθρωποι από 50 εταιρείες του κλάδου τόσο της ελληνόκτητης όσο και της διεθνούς ναυτιλίας.

    Μετά το σεμινάριο, όπου ακούστηκαν όλες οι απόψεις για την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών για το μέλλον της βιομηχανίας, έγινε και η τελετή έναρξης εργασιών του γραφείου της Weathernews στην Αθήνα. Μεταξύ άλλων, παρευρέθηκε και ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, Masuo Nishibayashi, ο οποίος παρουσίασε τη Weathernews και τους εκπροσώπους των ναυτιλιακών εταιρειών που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση.

    weathernews
    Ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα παρουσιάζει τη Weathernews

    Ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο της εκδήλωσης ήταν όταν πραγματοποιήθηκε ζωντανή σύνδεση με τα γραφεία της Weathernews σε Κοπεγχάγη, Οκλαχόμα (ΗΠΑ) και Chiba (τα κεντρικά στην Ιαπωνία) όπου και παρουσιάστηκε το προσωπικό της εταιρείας που παρέχει προβλέψεις καιρικών συνθηκών και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους πελάτες σε 24ωρη βάση.

    weathernews
    Στιγμιότυπο από τη ζωντανή σύνδεση με τα γραφεία της Weathernews στο εξωτερικό

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αγγελική Φράγκου: Αντί για αύξηση των παραγγελιών, προβλέπει αύξηση των διαλύσεων τάνκερ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήτερ Λιβανός: Ποια είναι η συμφωνία μαμούθ που έκανε ο εφοπλιστής

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μεγάλος διαγωνισμός του mononews.gr με 5 δωροεπιταγές από τα Attica συνολικής αξίας 1000 ευρώ 



    ΣΧΟΛΙΑ