• Business

    Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου οι προσφορές για το νέο υδροδοτικό έργο ΣΔΙΤ αξίας 235 εκατ. ευρώ

    Υπουργείο Υποδομών: Προχωρούν οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση οδικού έργου 450 εκατ. ευρώ- Ποιοι ενδιαφέρονται

    Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Ax. Καραμανλής


    Μετατίθεται η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προσφορών του έργου ΣΔΙΤ για το Εξωτερικό Υδροδοτικό Σύστημα της Αττικής με προϋπολογισμό 235 εκατ. ευρώ.

    Με απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των Φακέλων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του διαγωνισμού μετατίθεται στις 20/01/2022, με την αποσφράγιση των προσφορών στις 27/01/2022.  Αρχικά, η ημερομηνία υποβολής προσφορών είχε οριστεί για τις 2 Δεκεμβρίου.

    Πρόκειται για διαγωνισμό με τη διαδικασία του Ανταγωνιστικού Διαλόγου για την Ανάθεση Σύμβασης Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα του έργου: «Λειτουργία, συντήρηση, επισκευή και αποκατάσταση των παγίων του εξωτερικού υδροδοτικού συστήματος (Ε.Υ.Σ.) για την κάλυψη των αναγκών της μείζονος περιοχής πρωτευούσης, μέσω Σ.Δ.Ι.Τ.»

    Όπως έγραφε το mononews, σκοπός του έργου είναι η διασφάλιση της αποδοτικής και απρόσκοπτης λειτουργίας του υδροδοτικού δικτύου της Αττικής, μέσω σύγχρονων συστημάτων παρακολούθησης που θα προλαμβάνουν και θα εντοπίζουν έγκαιρα τις βλάβες, βελτιστοποιώντας την οικονομική του απόδοση ενώ παράλληλα θα εξασφαλίζεται η ορθή διαχείριση των υδάτινων πόρων.

    Στη Σύμβαση Σύμπραξης θα περιλαμβάνεται το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών που αφορούν στη λειτουργία, συντήρηση, επισκευή και αποκατάσταση των εγκαταστάσεων του εξωτερικού υδροδοτικού δικτύου συλλογής, αποθήκευσης και μεταφοράς του αδιύλιστου νερού από τις πηγές μέχρι την είσοδο των μονάδων επεξεργασίας του.

    Διαβάστε ακόμα:

    Ποιοι είναι οι 11 Έλληνες εφοπλιστές και παράγοντες που συγκαταλέγονται στους 100 πιο ισχυρούς του κόσμου!

    Βρυξέλλες, Φρανκφούρτη, Βερολίνο στο ρυθμό της… Μποτσουάνα – Αγωνία στην Αθήνα σε θολό τοπίο λόγω της μετάλλαξης



    ΣΧΟΛΙΑ