• Business

    McArthurGlen: Αύξηση των πωλήσεων tax free κατά 16% το 2018

    • NewsRoom
    mcarthur


    Αύξηση της τάξεως του 16% φαίνεται ότι παρουσίασαν οι πωλήσεις tax free, που προέρχονται από τουρίστες, στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, όπως ανακοινώθηκε σχετικώς.

    Το εκπτωτικό χωριό εμφανίζει έντονη κίνηση, στην κατηγορία των τουριστών, τόσο εκείνων που προέρχονται από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσο και αυτών από τρίτες χώρες, ίσως λόγω και της κοντινής του απόστασης στο αεροδρόμιο. Συγκεκριμένα, από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το McArthurGlen φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αγαπητό σε Γερμανούς, Κύπριους και Άγγλους. Όσον αφορά σε επισκέπτες από τρίτες χώρες, προτίμησαν το εν λόγω εμπορικό κέντρο άνθρωποι από την Κίνα, το Λίβανο και την Αίγυπτο.

    Όπως εκτιμά το McArthurGlen στην ανακοίνωσή του, η αύξηση της τουριστικής κίνησης το 2018, στοιχείο που κατέστη φανερό και από την απογείωση του αριθμού των αφίξεων από το εξωτερικό, διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση τω πωλήσεων Tax free. Συγκριτικά, μάλιστα, με το 2017, η αύξηση των πωλήσεων αυτών άγγιξε το 16%.

    Η ευνοϊκή θέση του, κοντά στο Διεθνή Αερολιμένα Αττικής, αλλά και στο λιμάνι της Ραφήνας, καθώς και ο σχεδιασμός του, που ακολουθεί τα διεθνή πρότυπα είναι μερικοί από τους στρατηγικούς λόγους, που εξηγούν την προτίμηση των ξένων επισκεπτών της χώρας μας στο συγκεκριμένο εμπορικό πολυκατάστημα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΙΑΣΩ Παίδων: Δωρεάν παιδοκαρδιοχειρουργική επέμβαση για την Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΑΙΠΕΔ: Στο δρόμο της ιδιωτικοποίησης ΕΥΑΘ και Εγνατία Οδός-Μέχρι τον Ιούνιο η πώληση των ΕΛΠΕ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Βουτιά» στην κίνηση για τα ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια το 2019 – Ποια τα αίτια



    ΣΧΟΛΙΑ