ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το αίτημα για ρύθμιση οφειλών γίνεται πράξη, σημείωσε σε δήλωσή του σε δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Ιωάννης Μασούτης.
Ο πρόεδρος δήλωσε: «Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τη ρύθμιση οφειλών αποτελούν πάγιο αίτημα της επιμελητηριακής κοινότητας, καθώς θα συμβάλλουν στη διευκόλυνση των επιχειρήσεων αλλά και τη διατήρηση της ομαλότητας στην αγορά.
Η στήριξη αυτή της πολιτείας είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον πολλών επιχειρήσεων, οι οποίες δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, εξαιτίας της πανδημικής και -στη συνέχεια- της ενεργειακής κρίσης.
Ο επιχειρηματικός κόσμος είναι ικανοποιημένος από την εξειδίκευση των μέτρων, όπως ανακοινώθηκαν, ενώ – με τη στήριξη της πολιτείας – οι επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να ανταποκρίνονται σε ένα διεθνές περιβάλλον, υψηλών προκλήσεων.»
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Δωρεά αλληλεγγύης €1 εκατ. από τον Μάριο Ηλιόπουλο και την Seajets στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τιθορέα: Στη ΓΑΔΑ οι 8 συλληφθέντες για την ένοπλη ληστεία – Καλάσνικοφ, χειροβομβίδες και πιστόλια στην κατοχή τους
- Ταμείο Καινοτομίας: Πέρασε κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για νέα φάρμακα και θεραπείες
- Υ/ΚΝΟΤ: Στο 30,02% το ποσοστό της Indigo των Ρήγα και Παναγιώτη Τζώρτζη
- Στάρμερ: Πάνω από 60 βουλευτές των Εργατικών ζητούν την παραίτηση του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.