• Business

    Μαρτίνης (Softone): Η εξαγορά της Entersoft δεν αλλάζει τη λειτουργία της εταιρείας μας

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών SOFTONE, Πάνος Μαρτίνης

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών SOFTONE, Πάνος Μαρτίνης


    Τα πρώτα μηνύματα μετά τη συμφωνία της Olympia Group για την απόκτηση του 53% της Entersoft στέλνει η Softone, μέσω μηνύματος του διευθύνοντος συμβούλου, στους υπαλλήλους της εταιρείας.
    H επιστολή που έστειλε στους εργαζόμενους κ. Πάνος Μαρτίνης αναφέρει ότι »η κίνηση των επενδυτών μας είναι ανεξάρτητη από τη SOFTONE προς το παρόν, και συνεπώς δεν αλλάζει σε καμία περίπτωση τη δομή και την καθημερινή λειτουργία τόσο της εταιρείας όσο και του δικτύου μας»

    Αναλυτικά η επιστολή:

    «Με αφορμή τις ανακοινώσεις που έχουν κυκλοφορήσει, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τις τρέχουσες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην αγορά και αφορούν ευρύτερα τον Όμιλο SOFTONE και το οικοσύστημά του.
    Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, μέτοχοι που ελέγχουν την πλειοψηφία της SOFTONE (σσ: Olympia Group) προχώρησαν σε δεσμευτική συμφωνία εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Entersoft και ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν σε δημόσια πρόταση για την απόκτηση του μέγιστου δυνατού αριθμού των υπολοίπων μετοχών που βρίσκονται υπό διαπραγμάτευση στο ΧΑΑ. Η διαδικασία αυτή είναι υπό εξέλιξη και, μαζί με την απαιτούμενη έγκριση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, αναμένεται να διαρκέσει μήνες προτού επικυρωθεί και ολοκληρωθεί επισήμως.

    Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, θα ήθελα να σταθώ ιδιαιτέρως στα κάτωθι βασικά σημεία:

    Η επενδυτική αυτή κίνηση αποτελεί αναμφίβολα μία σημαντική και εξαιρετικά θετική εξέλιξη για όλους μας καθώς, μόλις ολοκληρωθεί, αναμένεται να αλλάξει τους συσχετισμούς, ισχυροποιώντας περαιτέρω τη θέση του οικοσυστήματός μας στην ελληνική και περιφερειακή αγορά.
    Επειδή η πλήρης συναλλαγή είναι εν εξελίξει, δεν μπορούμε να προδιαγράψουμε το τι μέλλει γενέσθαι πριν το πέρας των ελέγχων της Επιτροπής Ανταγωνισμού και των επιμέρους σταδίων που μεσολαβούν μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
    Η κίνηση των επενδυτών μας είναι ανεξάρτητη από τη SOFTONE προς το παρόν, και συνεπώς δεν αλλάζει σε καμία περίπτωση τη δομή και την καθημερινή λειτουργία τόσο της εταιρείας όσο και του δικτύου μας, η οποία και συνεχίζεται απρόσκοπτη με σκοπό την επίτευξη των κοινών μας στόχων.

    Αγαπητοί συνεργάτες, με εχέγγυο όλα όσα έχουμε πετύχει μαζί μέχρι σήμερα, σας καλώ να συνεχίσουμε απερίσπαστοι τις προσπάθειές μας, πορευόμενοι πάντοτε προς την κατεύθυνση που έχουμε χαράξει. Με έμφαση στο προϊόν και το επιτυχημένο εμπορικό μας μοντέλο, συνεχίζουμε δυναμικά για την επίτευξη ακόμη υψηλότερων επιδόσεων, τοποθετώντας πάντοτε στο επίκεντρο των δράσεων μας, τους ανθρώπους, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας».

    Διαβάστε επίσης:

    Πειραιώς: Σπάει τα κοντέρ το placement – 9 δισ. οι προσφορές, μεταξύ 3,85-3,9 ευρώ η μετοχή
    Elvalhalcor: Στα 239,3 εκ. ευρώ τα a-EBITDA το 2023 – Πρόταση για μεικτό μέρισμα 0,04 ευρώ/μετοχή
    Νομοσχέδιο για «μικρές ΔΕΗ» στις ΔΕΚΟ φέρνει ο Χατζηδάκης
     



    ΣΧΟΛΙΑ