ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η αλυσίδα ξενοδοχείων Marriott International ανακοίνωσε σήμερα ότι αποφάσισε να αναστείλει την έναρξη λειτουργίας νέων ξενοδοχείων καθώς και τη μελλοντική ανάπτυξη μονάδων και τις επενδύσεις στη Ρωσία, ύστερα από την εισβολή της Μόσχας στην Ουκρανία.
Η Marriott International θα κλείσει τα εταιρικά της γραφεία στη Ρωσία, ακολουθώντας το παράδειγμα της Hilton Worldwide Holdings και της Hyatt Hotels που ανακοίνωσαν αντίστοιχες κινήσεις χθες.
«Τα ξενοδοχεία μας στη Ρωσία ανήκουν σε τρίτα μέρη και θα συνεχίσουμε να αξιολογούμε την δυνατότητα να παραμείνουν ανοικτά αυτά τα ξενοδοχεία», ανέφερε η εταιρία.
Διαβάστε επίσης
Marriott: Αναχωρεί από την Κούβα με εντολή Μνούτσιν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία στην Αθήνα, οι κατηγορούμενοι από την Κρήτη για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ (upd)
- Χαρακόπουλος στους προέδρους ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ της ΝΔ: Δεν θα αφήσουμε να διαρραγεί η σχέση εμπιστοσύνης με τον αγροτικό κόσμο
- Τσιάρας: Να προσέλθουν οι αγρότες στον διάλογο, να μη χάσουν τη μοναδική ευκαιρία να θέσουν στο ανώτατο επίπεδο τα προβλήματά τους
- Μακελειό σε παραλία στο Σίδνεϊ: Τουλάχιστον 10 νεκροί από πυροβολισμούς σε εβραϊκή γιορτή [Συγκλονιστικά βίντεο]