• Business

    Mapei Hellas: Συνεχίζει για τρίτη συνεχή χρονιά το ράλι ανόδου – Αύξηση 26% του κύκλου εργασιών το 2019

    • NewsRoom


    Συνεχίζοντας την ταχύτατη ανοδική της πορεία, η Mapei Hellas αύξησε τον κύκλο εργασιών της κλείνοντας το 2019 με πωλήσεις 20,7 εκ. € σημειώνοντας αύξηση 26% σε σχέση με το 2018.  Παράλληλα, βελτιώθηκαν σημαντικά και όλοι οι δείκτες της εταιρείας, ιδιαίτερα δε η κερδοφορία που σημείωσε σημαντική αύξηση της τάξεως του 300% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

    Η Mapei Hellas είναι ελληνική θυγατρική εταιρεία, μέλος του παγκόσμιου ομίλου Mapei, και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία προηγμένων οικοδομικών υλικών.

    Στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής της εταιρείας για την ελληνική αγορά, ολοκληρώθηκε πρόσφατα η πρώτη φάση σημαντικού επενδυτικού σχεδίου της τάξεως των 5 εκ. € στη Ριτσώνα Εύβοιας που περιλαμβάνει σημαντικές επεκτάσεις στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου.

    Η εταιρεία επενδύει συστηματικά στην έρευνα και την ανάπτυξη καινοτόμων και οικολογικά βιώσιμων προϊόντων. Επιπλέον, διαθέτει ενεργή κοινωνική δράση υποστηρίζοντας πολιτιστικές και αθλητικές πρωτοβουλίες στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

    Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της Mapei Hellas, Δρα Σπύρο Παπαγιαννάκη, «η Mapei Hellas θα συνεχίσει την ταχεία ανοδική της πορεία και τα επόμενα χρόνια καθώς η μεγάλη επιτυχία της βασίζεται στην αναγνώριση της εξαιρετικής ποιότητας των προϊόντων Mapei από την αγορά. H Mapei πιστεύει στην αξία της ποιότητας ως όχημα ανάπτυξης της εταιρείας και εστιάζει στρατηγικά στην ουσία της ποιότητας του προϊόντος σε μια αγορά που δυστυχώς συναντώνται συχνά εσκεμμένες μη συμμορφώσεις στην ποιότητα των δομικών υλικών. Είναι σημαντικό να υπάρχει σωστή εποπτεία της αγοράς ως προς την ποιότητα των προϊόντων που κυκλοφορούν ώστε να μην εξαπατάται ο καταναλωτής. Ευτυχώς, τους τελευταίους μήνες παρατηρείται σημαντική στροφή με άμεσα και απτά αποτελέσματα».

    Follow #MapeiHellas:
    Website:
    https://www.mapei.com/gr/el
    Facebook:
    https://www.facebook.com/mapeihellas/
    Instagram:
    https://www.instagram.com/mapei_hellas/
    YouTube:
    https://www.youtube.com/user/MapeiHellas
    LinkedIn:
    https://www.linkedin.com/company/mapei-hellas/



    ΣΧΟΛΙΑ