ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αεροπορικός όμιλος Lufthansa προέβη σήμερα σε ανακοίνωση ότι παρατείνει την αναστολή πτήσεων προς το Τελ Αβίβ από τις βασικές της εταιρίες έως και τις 10 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή.
Ο προγραμματισμός αυτός ισχύει για τις Lufthansa Airlines, Austrian Airlines, Brussels Airlines, SWISS και Cargo, εταιρίες του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού ομίλου αερομεταφορών. Η Eurowings, που επίσης ανήκει στον όμιλο, παρέτεινε την αναστολή έως τις 30 Νοεμβρίου.
Διαβάστε επίσης:
Λαζαράκου (Επιτροπή Κεφαλαιοαγοράς): Θα εκσυγχρονιστεί το νομοθετικό πλαίσιο για τις ΑΕΕΑΠ
Γαλλία: Κατατίθεται ο προϋπολογισμός, δοκιμάζεται η κυβέρνηση
Χ. Σταϊκούρας: Ανησυχητικά περιστατικά στον σιδηρόδρομο, πρέπει να απαντηθούν αρμοδίως
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης: «Προστατεύουμε τους συνεπείς οφειλέτες – Όσοι παραβιάζουν τους κανόνες θα λογοδοτούν»
- Το παράνομο εμπόριο καπνικών: Νέα δεδομένα, ρυθμιστικές πιέσεις και πολιτικές επιπτώσεις
- Σι Τζινπίνγκ: Ανθεκτική η κινεζική οικονομία – Ζητάει προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων
- 1η Κοινή Ναυτιλιακή Επιτροπή Κύπρου – Ινδίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.