ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Coca-Cola HBC: Ισχυρό πρώτο εξάμηνο με άνοδο πωλήσεων 9,6% και κέρδη 524 εκατ. ευρώ – Αναβάθμιση στόχων για το 2026
Μια ανοικτή πλατφόρμα, που απευθύνεται στις μικρές επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης, προσφέρει η Coca Cola από κοινού με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, προκειμένου να τις στηρίξει αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Βασικός στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η νέα πλατφόρμα να προσφέρει εκπαίδευση για τα μέτρα ασφάλεια, εκμάθηση των νέων ψηφιακών καναλιών και εκπαίδευση σε θέματα βιωσιμότητας, κυκλικής οικονομίας, ανακύκλωσης, αλλά και πιστοποιήσεις, ψηφιακή κατάρτιση.
Για αυτή την πρωτοβουλία της Coca Cola μίλησε η Λίλιαν Νεκταρίου, γενική διευθύντρια Coca-Cola Hellas για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, σε πάνελ στο Delphi Economic Forum σχετικά με την ανάγκη ενίσχυσης της εστίασης. Όπως εξήγησε η κ. Νεκταρίου, την πλατφόρμα διαχειρίζεται το Ίδρυμα Μποδοσάκη και αίτηση μπορεί να κάνει όποια επιχείρηση του κλάδου θέλει, αν έχει μέχρι 20 άτομα προσωπικό και είναι φορολογικά ενήμερη.
Το πρόγραμμα αυτό είναι για έξι μήνες σε πρώτη φάση, αλλά η εταιρεία είναι ανοιχτή να το μετεξελίξει και να το επεκτείνει.
«Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που εμπνευστήκαμε μαζί με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, με στόχο να συμμετέχουν και άλλες επιχειρήσεις και φορείς που θέλουν να προσφέρουν στις μικρές επιχειρήσεις το χώρου του HORECA.
Απευθύνεται στις μικρές επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης, τα μικρά ξενοδοχεία, τα μικρά καφέ, τα μικρά εστιατόρια, τις επιχειρήσεις που είναι στον πυρήνα της εστίασης, τροφοδοτούν τον κλάδο του τουρισμού, κινητήριο κομμάτι της οικονομίας είναι οικογενειακές επιχειρήσεις που αποτελούν σημαντικό πυλώνα για τις θέσεις εργασίας και για την Coca Cola είναι σημαντικός πυλώνας για την επαφή μας με τους πελάτες μας» τόνισε η κ. Νεκταρίου.
«Κάνουμε αυτή την πλατφόρμα για να δώσουμε στις μικρές επιχειρήσεις όλα τα εργαλεία που χρειάζονται, για να κάνουν τα πρώτα τους βήματα, αλλά και για να προχωρήσουν βιώσιμα στο μέλλον.
Η πλατφόρμα περιλαμβάνει εκπαίδευση για τα μέτρα ασφαλείας, πιστοποιήσεις για την ασφάλεια, ψηφιακή κατάρτιση, εκμάθηση των νέων καναλιών και θέματα βιωσιμότητας, κυκλικής οικονομίας, ανακύκλωση. Και προσφέρουμε και τη δυνατότητα να διαφημίσουν τα προϊόντα τους.
Την πλατφόρμα διαχειρίζεται το Ίδρυμα Μποδοσάκη και αίτηση μπορεί να κάνει όποια επιχείρηση του κλάδου θέλει, αν έχει κάτω από 20 άτομα προσωπικό.
Καλούμε να συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα φορείς, επιχειρήσεις και μη κυβερνητικές οργανώσεις. Εμείς ξεκινάμε με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, την TUV Austria και το efood, για να δώσουμε εκπαίδευση, πιστοποιήσεις, προβολή και είμαστε ανοιχτοί και σε άλλους» είπε η κ. Νεκταρίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UBS για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ο δρόμος προς τα 55 ευρώ περνά από Αττική και Εγνατία Οδό
- Χρηματιστήριο: Κορυφώνονται οι επαφές για την εισαγωγή ναυτιλιακών, ετοιμάζεται IPO για 250-300 εκατ. ευρώ και το δέλεαρ των ομολογιακών
- Metlen: NBG Securities και Citi βλέπουν επιστροφή στην ανάπτυξη – Τιμές στόχοι έως 58 ευρώ
- Θα το απολαμβάνει και ο… Μαραντόνα από εκεί ψηλά! Επένδυση 200 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση του γηπέδου της Νάπολι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.