ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Martin Brandenburger, Chief Executive Officer και Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Ελλάς και Lidl Κύπρου, θα παραδώσει την προεδρία της Διοίκησης μετά από 4 επιτυχημένα χρόνια, τέλη Φεβρουαρίου 2026, στον Μίλτο Φοροζίδη.
Από την 1η Μαρτίου 2026, ο Martin Brandenburger θα αναλάβει τη θέση του Chief Executive Officer της Lidl Ιταλίας και Lidl Μάλτας, γνωστοποιεί η σχετική ανακοίνωση.
Ο Μίλτος Φοροζίδης, Chief Operations Officer της Lidl Ελλάς και Lidl Κύπρου, θα αναλάβει προσωρινά τη θέση του Chief Executive Officer, με ισχύ από 1η Μαρτίου. Ο Μίλτος Φοροζίδης εργάζεται στη Lidl εδώ και 15 χρόνια και έχει διατελέσει σε διάφορες διοικητικές θέσεις στην Ελλάδα, ενώ διαθέτει και εκτενή διεθνή εμπειρία, μεταξύ άλλων, στη Διοίκηση της Lidl Δανίας και της Lidl Γερμανίας.
Διαβάστε επίσης
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η συνάντηση με την Τατιάνα Μπλάτνικ – «Ευχαριστούμε για τη filoxenia σας»
ΑΑΔΕ: Ολοκληρώθηκε η αυτόματη έκδοση ΑΦΜ σε 42.975 ανήλικα τέκνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Κολομβία: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες – Έρευνες στα συντρίμμια για τους εγκλωβισμένους
- Ευρωαγορές: Σχεδόν αμετάβλητοι οι βασικοί δείκτες με το βλέμμα στο Ιράν
- JPMorgan: Αναβάζει τον στόχο για τον S&P 500 στα 8.000 λόγω των ισχυρών κερδών
- Τραμπ: Έλαβε δικαστική άδεια να αναθεωρήσει την αγωγή για δυσφήμιση ύψους 10 δισ. δολαρίων κατά του BBC
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.