ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Lidl Ελλάς, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδίου για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου της, εγκαινίασε την Πέμπτη 24 Ιουλίου 2025 το πλήρως ανακατασκευασμένο κατάστημά της στην Αθήνα, επί της οδού Θηβών 186 στον Ρέντη. Με επένδυση που ξεπερνά τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ, η εταιρεία επιβεβαιώνει τη διαρκή της δέσμευση για την παροχή μιας σύγχρονης και άνετης αγοραστικής εμπειρίας.

Το νέο κατάστημα, συνολικής επιφάνειας 977 τετραγωνικά μέτρα, σχεδιάστηκε με γνώμονα την καινοτομία, τη λειτουργικότητα και την εξυπηρέτηση του πελάτη. Οι σημαντικότερες τεχνολογικές και λειτουργικές αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν:
-Νέας γενιάς ψυγεία και σύστημα ψύξης, για βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση και φρεσκάδα προϊόντων
-Σύστημα ελέγχου στάθμευσης, που διευκολύνει την πρόσβαση και μειώνει τον χρόνο αναμονής
-4 Self Check-Out ταμεία, που προσφέρουν ταχύτητα και ευελιξία στις συναλλαγές
-Ηλεκτρομηχανολογικές βελτιώσεις, που ενισχύουν τη βιωσιμότητα και την ενεργειακή αποδοτικότητα του καταστήματος


Το κατάστημα διαθέτει συνολικά 7 ταμεία (3 παραδοσιακά και 4 Self Check-Out), καθώς και 65 θέσεις στάθμευσης, εξασφαλίζοντας άνετη και ασφαλή πρόσβαση για όλους τους πελάτες.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της για βιώσιμη ανάπτυξη, η Lidl Ελλάς έχει ήδη θέσει σε λειτουργία 2 σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, με στόχο να φτάσουν σύντομα τους 4. Μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες, η εταιρεία ενισχύει τη μετάβασή της σε ένα πιο «πράσινο» και υπεύθυνο μοντέλο λειτουργίας.
Με την ανακαίνιση του καταστήματος στην Αθήνα, η Lidl Ελλάς επενδύει σε υποδομές που σέβονται το περιβάλλον, ενισχύουν την εμπειρία του καταναλωτή και υποστηρίζουν τους εργαζομένους της, διαμορφώνοντας το λιανεμπόριο του αύριο.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:
corporate.lidl.gr
linkedin.com/company/lidl-hellas
facebook.com/lidlgr
instagram.com/lidl_hellas
youtube.com/lidlhellas
tiktok.com/@lidlhellas
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η δικαίωση του Μιχάλη Μπούση! Πώς η επένδυση των 15 εκατ. ευρώ έφερε τον ΟΦΗ στο πάνθεον
- Linda Paulin: Η γυναίκα που ίδρυσε το Make-A-Wish, γιορτάζει 30 χρόνια ελπίδας στην Ελλάδα
- AKTOR Ανανεώσιμες: Σταθερή ανάπτυξη μέσω εξαγορών και στόχο τα 400 MW το 2026 και τα 1,3 GW το 2028
- Metlen: Προσθέτει 1,8 GW αποθήκευση φέτος- Μαζική αύξηση παραγγελιών για ΑΠΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.