• Business

    Lamda Development: Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του νικητή ο διαγωνισμός ReTech Innovation Challenge

    • NewsRoom
    LAMDA

    Οδ. Αθανασίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda


    Τη δική της «γέφυρα» με την νεοφυή επιχειρηματικότητα, βασιζόμενη στο πλούσιο ελληνικό ταλέντο και τις νέες τεχνολογίες, φιλοδοξεί να «χτίσει» η Lamda Development μέσω του διαγωνισμού καινοτομίας ReTech Innovation Challenge που βρίσκεται στο στάδιο της ανάδειξης του μεγάλου νικητή.

    Μέσα από το διαγωνισμό, αναμένεται να προκύψουν οι πιο δημιουργικές επιχειρηματικές ιδέες, υπό το πρίσμα της αναδιαμόρφωσης και βελτίωσης, τελικά, της αγοράς του retail και των εμπορικών κέντρων.

    Ο διαγωνισμός, με σύνθημα «Εδώ Καινοτομούμε!», κατορθώνει με αυτό τον τρόπο να φέρνει κοντά τους νέους Έλληνες επιχειρηματίες και τις τεχνολογικές καινοτόμες λύσεις, που προτείνουν, με τους καταστηματάρχες, αλλά και τους επισκέπτες.

    Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται πλέον, αφού βρίσκεται στο στάδιο της ανάδειξης του νικητή. Το διάστημα 15-23 Φεβρουαρίου, σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα στο The Mall Athens, οι επικρατέστεροι του διαγωνισμού, θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους, αφού θα έχουν ολοκληρώσει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα συμβουλευτικών υπηρεσιών, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Στις προτάσεις των φιναλίστ συγκαταλέγονται πολλές υπηρεσίες, όπως εφαρμογές επιβράβευσης του καταναλωτή και παρακολούθησης της εφοδιαστικής αλυσίδας των καταστημάτων, καθώς και λύσεις επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality) και έξυπνης ανακύκλωσης στα εστιατόρια των μεγάλων εμπορικών κέντρων.

    Οι ιθύνοντες της πρωτοβουλίας του διαγωνισμού εξηγούν την ανάγκη δημιουργίας και καθιέρωσης νέων μεθόδων στο λιανεμπόριο, καθώς είναι ένας χώρος, που βιώνει διαρκείς αλλαγές «Διαδραστικές οθόνες με αναγνώριση κίνησης, ψηφιακά μηνύματα που συνοδεύουν επισκέψεις σε φυσικά καταστήματα και άλλες λύσεις που υποστηρίζουν ένα πολυκαναλικό μοντέλο, είναι ήδη στη ζωή μας».

    Στην ολοκλήρωση της διαδικασίας του τελικού, στο The Mall Athens στα τέλη Φεβρουαρίου, θα αναδειχθεί και η τελική τριάδα των νικητών του διαγωνισμού ReTech Innovation Challenge, μέσα από μια «ζωντανή μάχη» των φιναλίστ, στην ειδική εκδήλωση που προετοιμάζει η Lamda Development. Στην επιτυχή πραγματοποίηση του διαγωνισμού συνέβαλε και ο στρατηγικός συνεργάτης της Lamda Development, η Industry Disruptors Game Changers.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Lamda Development: Ποιοι είναι οι δέκα φιναλίστ του διαγωνισμού Retech Innovation Challenge

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Lamda Development: Αύξηση 25,2% στα κέρδη EBITDA στο εννεάμηνο του 2018

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Lamda Development: Τα έργα στο Ελληνικό δεν μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα



    ΣΧΟΛΙΑ