• Business

    Κόπηκε το Mega; Εάν είναι έτσι, είναι θέμα ημερών το λουκέτο;

    Mega


    Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να πυροδοτήσει στο Mega η διαφαινόμενη αποτυχία της «Τηλέτυπος» να εξασφαλίσει μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, λόγω του ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος που υπέβαλε κρίνεται ελλιπής, αφού δεν περιλαμβάνει τραπεζική ενημερότητα.

    mega-tiletipos

    Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες αυτές, και το Mega μείνει οριστικά εκτός της κούρσας για τη διεκδίκηση των τηλεοπτικών αδειών, και επομένως εκτός του νέου τηλεοπτικού τοπίου που διαμορφώνεται, τότε όλα δείχνουν πως το κλείσιμο του ιστορικού καναλιού, που ως γνωστόν αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και έβλεπε ως μοναδική σανίδα σωτηρίας την εξασφάλιση μίας τηλεοπτικής άδειας, ίσως να μην είναι καν θέμα ημερών, αλλά θέμα ωρών.

    Βαρδής Βαρδινογιάννης, επιχειρηματίας
    Βαρδής Βαρδινογιάννης, επιχειρηματίας

    Όμως οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως, πέρα από το Mega, υπάρχουν κι άλλοι διεκδικητές των αδειών που φαίνονται να μένουν εκτός κούρσας λόγω ελλιπών φακέλων. Σχεδόν σίγουρο θεωρείται ότι εκτός θα μείνει το ART του Γιώργου Καρατζαφέρη, ενώ δύσκολο είναι να μπει στην νέα τετράδα των καναλαρχών το «Ε» του Φίλιππου Βρυώνη.

    karatzaferis-off-shore-570

    Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Kontranews, εκτός από αυτά τα κανάλια θα «κοπούν» και ο Alpha και ο ΣΚΑΪ επειδή έχουν καταθέσει ελλιπή στοιχεία, με τον εκδότη της εφημερίδας Γιώργο Κουρή να υποστηρίζει μάλιστα ότι αυτό θα γίνει με προσωπική εντολή του Αλέξη Τσίπρα.

    Γιάννης Αλαφούζος. Μέτοχος SKAI
    Γιάννης Αλαφούζος. Μέτοχος SKAI

    Για την ώρα πάντως δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για το πώς εξελίσσεται η επεξεργασία των στοιχείων που έχουν κατατεθεί, και μένει να δούμε αν όλα αυτά θα επιβεβαιωθούν τις επόμενες μέρες.

    Διαβάστε ακόμα στο mononews.gr:

    http://www.mononews.gr/pii-echoun-na-valoun-lefta-stin-tileorasi-ke-pii-ochi-neo-enantion-tou-paleou/58846



    ΣΧΟΛΙΑ