• Business

    Κωνσταντίνος Σαραντόπουλος για το θάνατο του 8χρονου κοριτσιού: 13 μέρες μετά καμία συγγνώμη

    Κωνσταντίνος Σαραντόπουλος (δεξιά). επικεφαλής της Κυλινδρόμυλοι Σαραντόπουλος


    Δεκατρείς μέρες ολόκληρες μετά το τραγικό συμβάν στην αυλή της Κυλινδρόμυλοι Κ. Σαραντόπουλος, που στοίχισε τη ζωή σε ένα 8χρονο κοριτσάκι, η εταιρεία πάλι αρνείται να ζητήσει συγγνώμη, ή έστω να εκφράσει τη συμπάθειά της για το τραγικό αυτό γεγονός.

    Αντ’ αυτού ανέθεσε την εκπροσώπησή της σε… δικηγορικό γραφείο περιπλέκοντας την κατάσταση. Ενώ είναι τόσο απλό… Μία ειλικρινή συγγνώμη προς τους γονείς ή τους κηδεμόνες του αδικοχαμένου μικρού κοριτσιού.

    Στην ανακοίνωσή του λοιπόν, ο νομικός εκπρόσωπος της εταιρείας μένει στην απόδοση ευθυνών, αυτό που την καίει δηλαδή, οι οποίες δεν μπορούν να αποδοθούν πριν την ολοκλήρωση, όπως λέει, προκαταρκτικής εξέτασης.

    Η εταιρεία σύρθηκε στην ανακοίνωση αυτή, μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του mononews.gr.

    Όπως αναφέρει λοιπόν, «η Εταιρεία προσπαθεί με κάθε τρόπο να διερευνήσει τα γεγονότα του τραγικού συμβάντος που συνέβη στους χώρους της ενημερώνοντας εκτός των άλλων την αστυνομία για την ύπαρξη του οπτικού υλικού από την κάμερα ασφαλείας, το οποίο και της παρέδωσε.

    Μετά την προσαγωγή υπαλλήλου της Εταιρείας στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας την επόμενη ημέρα ενώπιον της κ. Εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης Πειραιά, η κ. Εισαγγελέας παρήγγειλε την διενέργεια περαιτέρω προκαταρκτικής εξέτασης καθώς και την διενέργεια δικαστικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να διαλευκανθούν πλήρως και ενδελεχώς οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό ατύχημα.

    Συνεπώς, κάθε απόδοση ποινικών ευθυνών προς οποιονδήποτε από τους εμπλεκόμενους (συμπεριλαμβανομένων αυτονόητα και των συγγενικών προσώπων της άτυχης ανήλικης που ασκούσαν την γονική επιμέλεια του) στη παρούσα φάση, πριν την ολοκλήρωση της ανωτέρω προκαταρκτικής εξέτασης, είναι εντελώς πρώιμη και βασίζεται σε ατεκμηρίωτες εικασίες».

    Διαβάστε επίσης

    Κωνσταντίνος Σαραντόπουλος: Ο όρκος σιωπής και το φάντασμα της 8χρονης Όλγας



    ΣΧΟΛΙΑ