• Business

    Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: Συνεχίζεται και θα κρατήσει η δικαστική κόντρα με τους γιους του

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    Αγγελόπουλος Χαλυβουργική

    Ο κ. Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος και τα παιδιά του κ. Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος.


    Ταράζει εκ νέου τα νερά η τριτανακοπή που κατέθεσε η πλευρά του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου εναντίον των υιών του Παναγιώτη και Γιώργου προκειμένου να μην προχωρήσει η εφαρμογή απόφασης του Εφετείου Αθηνών που ορίζει ως συμπαραστάτη του Κ. Αγγελόπουλου τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Χαλυβουργικής, και κατά τα φαινόμενα «σύμμαχο» της πλευράς των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου, κ. Γιώργο Σκινδήλια.

    Αυτή η δικαστική διαμάχη, φαίνεται μάλιστα να αποτελεί τη «μητέρα των μαχών» στην ενδοοικογενειακή κόντρα, με τις δύο πλευρές να περιμένουν την τελική της έκβαση σε περίπου έναν χρόνο.

    Σύμφωνα με την τριτανακοπή, η απόφαση του Εφετείου αγνόησε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Σκινδήλιας βρίσκεται σε πολύχρονη και διαρκή δικαστική σύγκρουση με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο από το 2017, καθώς έχει καταθέσει ενόρκως σε σειρά υποθέσεων σε βάρος του. Παράλληλα, ο κ. Σκινδήλιας, φέρεται να έχει έρθει αρκετές φορές σε ρήξη με τον Κ. Αγγελόπουλο σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της Χαλυβουργικής, η οποία πρόσφατα έγραψε τους τίτλους τέλους της.

    Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το Εφετείο δεν έλαβε υπ’ όψιν του ότι ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος είχε ρητά αρνηθεί τον ορισμό του κ. Γ. Σκινδήλια ως συμπαραστάτη του, τονίζοντας ότι τα τελευταία χρόνια εξυπηρετεί αποκλειστικά και απολύτως τα συμφέροντα των αντιδίκων του.

    Η υπόθεση της δικαστικής διαμάχης του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου με τους γιους του κρατά πλέον αρκετά χρόνια. Δικαστικοί κύκλοι μάς επεσήμαναν, μάλιστα, ότι η τρέχουσα φάση είναι και η πλέον κρίσιμη καθώς η απόφαση που θα ληφθεί πιθανότατα στις αρχές του 2022 θα είναι αυτή που πιθανότατα θα κλείσει τον κύκλο της ενδοοικογενειακής διαμάχης.

    Διαβάστε επίσης:

    Αποκλειστικό – Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: Από τον Άρειο Πάγο ζητά να αναιρεθεί ο ορισμός δικαστικού συμπαραστάτη και η δικαστική δικαίωση των γιων του

    Χαλυβουργική: Πώς ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος δεν απέφυγε το χρονικό ενός προαναγγελθέντος λουκέτου

    Κέρδισαν οι γιοι Αγγελόπουλου στο Εφετείο: Ορίστηκε δικαστικός συμπαραστάτης στον πατέρα τους



    ΣΧΟΛΙΑ