ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Κλείδωσε» ο υποψήφιος επενδυτής για την εξαγορά του Νηρέα και της Σελόντα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την Amerra, η οποία κατέθεσε μια πολύ δυνατή προσφορά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στην ημέρα αναμένεται να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις από τις τράπεζες, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις για την υπογραφή της τελικής συμφωνίας. Εκτιμάται ότι οι διαπραγματεύσεις δεν πρόκειται να διαρκέσουν πάνω από ένα μήνα.
Πηγές που παρακολουθούν από κοντά την υπόθεση, επισημαίνουν πως καθοριστικό ρόλο στην επιλογή της Amerra έπαιξαν η εμπειρία της στον χώρο της ιχθυοκαλλιέργειας, αλλά και τα χρήματα που σκοπεύει να επενδύσει στο νέο σχήμα.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ιδιαίτερο βάρος στην επιλογή της Amerra είχε και το γεγονός πως η πρότασή της δεν περιλάμβανε «κούρεμα» των δανείων που βαρύνουν τις δύο εταιρείες, αλλά αφορούσε στην ήπια ρύθμισή τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Γιώργος Αποστολόπουλος, η «τέχνη του πολέμου» για το «Υγεία», οι «ορφανές» μετοχές και οι μυστικές επαφές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μουντιάλ 2026: Το Νιού Τζέρσεϊ μείωσε τις τιμές μετακίνησης στο γήπεδο από τα 150 στα 98 δολάρια
- ΗΠΑ: Η Γερουσία απέρριψε ψήφισμα των Δημοκρατικών για αποχώρηση των στρατευμάτων από το Ιράν
- Εποικοδομητικές συναντήσεις της Μ. Χατζημανώλη στις Βρυξέλλες
- Costamare Bulkers Holdings (Κωστής Κωνσταντακόπουλος): Κέρδη 9,9 εκατ. δολάρια και ρευστότητα 353,3 εκατ. δολάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.