ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για συμφωνία μετάβασης του 43,08% της Avramar Ιχθυοκαλλιέργειες που κατέχει η Mubadala Investments στην Amerra Capital, κάνει λόγο το ισπανικό «El Economista».
Μια τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να θεωρηθεί προάγγελος για μια μεταγενέστερη πώληση, καθώς η εταιρεία εξακολουθεί να αναζητά αγοραστή για τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα, αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, τονίζοντας πως η Amerra ως private equity fund έχει μεγαλύτερη ευχέρεια να χειριστεί την υπόθεση εξυγίανσης της Avramar.
O διαγωνισμός για την πώληση των δραστηριοτήτων της Avramar στην Ελλάδα βρίσκεται τους τελευταίους μήνες σε εξέλιξη, έχοντας μάλιστα προσελκύσει τρεις ενδιαφερόμενους επενδυτές, το ισπανικό fund Atitlan, η Aqua Bridge από τα ΗΑΕ και η Philosofih, συμφερόντων της Diorasis.
Διαβάστε επίσης
Avramar: Πόσο θα αντέξει χωρίς επενδυτή – Λήξη χρόνου για τις μη δεσμευτικές προσφορές
Οι εξελίξεις στην Avramar κρίνουν το μέλλον των ιχθυοκαλλιεργειών
Avramar: Έπεσαν οι υπογραφές με τις τράπεζες για το δάνειο των 20 εκατ. ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Απώλειες με το Brent να πέφτει κάτω από τα 110 δολάρια με φόντο τη διπλωματία σε ΗΠΑ και Ιράν
- WSJ: Αμερικανικές πιέσεις για επιστροφή του ρωσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας
- F1 Μεξικό: Νίκη Φερστάπεν, τίτλος για Αντονέλι
- Cordelia de Castellane: Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior Maison και Baby Dior δηλώνει Ελληνίδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.