ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Κέκροψ διαψεύδει εξαγορά του ποσοστού της ΓΕΚ Τέρνα από Intracom Properties
Η εταιρεία με την επωνυμία “Ξενοδοχειακαί –Τουριστικαί – Οικοδομικαί και Λατομικαί Επιχειρήσεις Ο ΚΕΚΡΟΨ Α.Ε.” κατόπιν επικοινωνίας – ενημέρωσης από τους βασικούς της μετόχους INTRADEVELOPMENT και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, διαψεύδει κατηγορηματικά το από 10.04.2024 ανυπόστατο δημοσίευμα της ιστοσελίδας BANKS.COM.GR με τίτλο “ Σενάρια επί σεναρίων Κέκροψ και Intracom Properties» όπου γίνεται αναφορά σε εξαγορά του ποσοστού συμμετοχής της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ από την INTRACOM PROPERTIES.
Η Εταιρεία, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις, διαβεβαιώνει ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του.
Διαβάστε επίσης:
Fitch: Μείωσε σε αρνητική την προοπτική του κρατικού αξιόχρεου της Κίνας
ΕΚΤΕΡ: Εργο 10,7 εκατ. ευρώ για το νοσοκομείο Παπανικολάου
Tesco: Ισχυρό momentum με νέα στρατηγική το 2024 – Αναμένει περαιτέρω αύξηση κερδών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μακέδος (ΤΜΕΔΕ): Μικροπιστώσεις για δάνεια έως 25.000 ευρώ – Σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνεται
- Διεθνείς αγορές: Οι μετοχές οδεύουν προς το μεγαλύτερο σερί κερδών
- Τραμπ: Το δικαστήριο απέσυρε τις κατηγορίες σε βάρος του για απόπειρα ανατροπής των αποτελεσμάτων των εκλογών του 2020
- Εθνική Ασφαλιστική: Ξεκλειδώνει νέες προοπτικές εξέλιξης η ένταξή μας στον Όμιλο της Πειραιώς