• Business

    Και κάπως έτσι ο Jeff Bezos έβγαλε 18 δις μέσα σε τρεις μήνες

    • NewsRoom

    Jeff Bezos


    Ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon, Jeff Bezos πέρασε τρεις φανταστικούς μήνες. Ο ιδρυτής και δημιουργός της μεγαλύτερης ηλεκτρονικής υπηρεσίας πώλησης αγαθών, ήταν στην ευχάριστη θέση να δει την μετοχή της εταιρείας του να εκτοξεύεται στα 482 δολ. ανά μετοχή. Ακόμη πιο συναρπαστικό ήταν το κλείσιμο της μετοχής που έφτασε στην πιο υψηλή τιμή, που είχε φτάσει ποτέ, δηλαδή στα 703.07 δολ.

    JEFF BEZOS

    Η εντυπωσιακή αύξηση της Amazon χαροποίησε ιδιαιτέρως και τους επενδυτές της, καθώς η άνοδος αυτή ισούται με κέρδος 332 δις δολαρίων.

    Ο μεγάλος νικητής βέβαια παραμένει ο κ. Bezos, ιδρυτής της εταιρείας, ο οποίος κατέχει 17.6% από την ηλεκτρονική εταιρεία.

    jeff bezos

    Η επένδυση της Amazon, κοστολογείται πλέον στα κέρδη του ύψους των 58 δις δολ., ενώ τρεις μήνες νωρίτερα η τιμή αυτή ανερχόταν στα 40 δις δολ.

    Δηλαδή στην ουσία στον προσωπικό λογαριασμό του κ. Bezos πρόκειται να προστεθούν 18 δις δολ., για διάστημα μόλις τριών μηνών. Αυτό μπορεί αλλιώς να υπολογιστεί και σαν κέρδος 200 εκατ. δολ ημερησίως, ή 8.3 εκατ. δολ. την ώρα.

    jeff-bezos-amazon

    Για την ιστορία, ο Jeff Bezos είναι ένας από τους μεγαλύτερους και σπουδαιότερους επιχειρηματίες και επενδυτές του κόσμου. Κατέχει καθοριστική θέση στην δημιουργία και ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, μέσω της δημιουργίας και ίδρυσης της μεγαλύτερης ηλεκτρονικής του υπηρεσίας παγκοσμίως, δηλαδή την Amazon.

    Επομένως αποτελεί έναν από τους πιο έξυπνους και χαρισματικούς επενδυτές που δεν μπορούμε να πούμε ότι η επιτυχία του οφείλεται στην τύχη, αλλά καθαρά στο προοδευτικό και κοφτερό μυαλό του.

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/echete-kapio-skotino-mistiko-ti-apokaliptoun-ta-e-mails-pou-stelnete-simfona-me-tous-epistimones/44320

     

     

    Δείτε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/video-de-fantazeste-ti-tha-pathete-an-stamatisete-na-trote/44358

     



    ΣΧΟΛΙΑ