ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ικανοποίηση επικρατεί στη διοίκηση της Briq Properties ΑΕΕΑΠ (Ανώνυμη Εταιρεία επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας) με επικεφαλής την Άννα Αποστολίδου (διευθύνουσα σύμβουλος) από το αποτέλεσμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 50 εκατ. ευρώ.
Η αύξηση καλύφθηκε πλήρως ενώ η εταιρεία πέτυχε το στόχο της για σημαντική αύξηση της διασποράς των μετοχών της.
Πληροφορίες αναφέρουν (οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται το απόγευμα σήμερα) ότι η διασπορά στην Briq Properties διαμορφώθηκε στο 46% από 21%.
Γίνεται δηλαδή η πρώτη ΑΕΕΑΠ με τόσο μεγάλη συμμετοχή μετόχων με ποσοστό κάτω του 5%.
Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσω της αύξησης κεφαλαίου στην εταιρεία τοποθετήθηκαν αρκετοί Έλληνες θεσμικοί επενδυτές (κυρίως ασφαλιστικά ταμεία) όπως άλλωστε ήταν και ο στόχος των βασικών μετόχων της, του Θεόδωρου Φέσσα και της Έφης Κουτσουρέλη, που παραιτήθηκαν από μέρος των δικαιωμάτων τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Live η συζήτηση στην Ολομέλεια για προανακριτική κατά Λιβανού και Αραμπατζή
- ΙΟΒΕ: Πτώση του οικονομικού κλίματος τον Απρίλιο – Εξασθένιση επιχειρηματικών προσδοκιών στη Βιομηχανία
- Άνθρακας: Η κατανάλωση μειώνεται παγκοσμίως αλλά αυξάνονται οι νέες μονάδες σε Κίνα και Ινδία
- Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας στα βραβεία Routes Europe 2026!
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.