• Business

    Κ. Βλάχου (Mondelez): «Ετοιμάζουμε νέα επένδυση στο εργοστάσιο του Παυλίδη»


    Νέα μεγάλη επένδυση στο εργοστάσιο του Παυλίδη δρομολογεί η Mondelez, η οποία συνέχισε να αναπτύσσεται και να διευρύνει τα μερίδια της καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης.

    Η πολυεθνική βιομηχανία σοκολάτας και σνακ, η οποία διαθέτει στο χαρτοφυλάκιο της ορισμένες από τις πιο δημοφιλής μάρκες όπως οι σοκολάτες Lacta και Merenda και τα μπισκότα Oreo αποφάσισε να ενισχύσει περαιτέρω την ιστορική μονάδα στην Οδό Πειραιώς, αναβαθμίζοντας την παραγωγική ικανότητά της.

    Η παραπάνω επένδυση, σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας είναι μεγαλύτερη από τις καθιερωμένες που γίνονται σε ετήσια βάση και αφορούν στον εκσυγχρονισμό της παραγωγής, ωστόσο απέφυγαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

    Όπως αναφέρει στο mononews.gr η γενική διευθύντρια της Mondelez Hellas, Κατερίνα Βλάχου, η νέα επένδυση δείχνει την εμπιστοσύνη που έχουν τα κεντρικά στην ομάδα που «τρέχει» την ελληνική θυγατρική και στις επιτυχίες που διαχρονικά έχει να επιδείξει μέσα σε ένα ιδιαίτερα αντίξοο περιβάλλον.

    Λέει μάλιστα πως χάρη στην επιτυχία αυτή κατάφερε η ελληνική ομάδα να κρατήσει εδώ την παραγωγή και να μην τεθεί ποτέ ζήτημα μεταφοράς της σε άλλα εργοστάσια του ομίλου, όπως έκαναν άλλες πολυεθνικές.

    Η κα. Βλάχου δηλώνει αισιόδοξη για την πορεία των εργασιών και τη νέα χρονιά και τονίζει πως η εταιρεία της θα συνεχίσει να επενδύει σε προωθητικές ενέργειες που θα έχουν νόημα για τον καταναλωτή ενώ παράλληλα θα λανσάρει νέα καινοτόμα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες.

    Υπενθυμίζεται πως πέρυσι τον Σεπτέμβριο η εταιρεία προχώρησε στην κυκλοφορία έντεκα νέων κωδικών σοκολάτας, μεταξύ των οποίων και η Milk Noir, η οποία συνδυάζει τη σοκολάτα γάλακτος και τη μαύρη σοκολάτα.

    Να σημειωθεί πως η Mondelez αναδείχτηκε ως η κορυφαία επιλογή των νέων για τη μελλοντική τους απασχόληση στον τομέα των προϊόντων ταχείας κατανάλωσης τροφίμων και ποτών (FMCG) ενώ παράλληλα κατετάγη πέμπτη στη συνολική κατάταξη των επιχειρήσεων όλων των κλάδων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

    η γενική διευθύντρια της Mondelez Hellas, Κατερίνα Βλάχου
    η γενική διευθύντρια της Mondelez Hellas, Κατερίνα Βλάχου

    Η διάκριση αυτή προέκυψε μέσα από την έρευνα της εταιρείας kariera.gr και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε δείγμα 2.899 ατόμων, ηλικίας 18-37 ετών απ΄ όλη την Ελλάδα.

    Η Mondelēz International είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των σνακ, με καθαρά έσοδα που ανήλθαν σε περίπου 26 δισ. δολάρια το 2017. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται αρκετές δεκαετίες, και έχει ηγετική παρουσία σε πολλές κατηγορίες.

    Στο χαρτοφυλάκιό της ανήκουν μεταξύ άλλων οι σοκολάτες Lacta, Υγείας Παυλίδη, Παυλίδη Γεμιστές, κουβερτούρα Παυλίδη, Kiss, γκοφρέτα 3BIT, Merenda, το τυρί κρέμα Philadelphia, τα μπισκότα OREO και το Εργαστήρι Παυλίδη, τα ροφήματα σοκολάτας Lacta και Cadbury, οι τσίκλες Trident και Dentyne και οι καραμέλες Halls.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κ. Βλάχου : Αυτή είναι η νέα επικεφαλής της Mondelez

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι λέει η αγορά για το σχέδιο του Σκλαβενίτη – Πώς σκέφτονται να κινηθούν οι ανταγωνιστές



    ΣΧΟΛΙΑ