• Business

    Κ. Βλάχου : Αυτή είναι η νέα επικεφαλής της Mondelez

    • NewsRoom

    Κατερίνα Βλάχου. Επικεφαλής Mondelez


    Τη θέση της Managing Director της Mondelez (Lacta, Παυλίδης κ.α) Ελλάδας και Κύπρου ανέλαβε από τις 19 Φεβρουαρίου η Κατερίνα Βλάχου, νυν National Account Manager, παίρνοντας τα ηνία στην ηγεσία της ελληνικής εταιρείας από τον Federico Bardelli, ο οποίος αποχωρεί από τη Mondelez για να ακολουθήσει νέες ευκαιρίες καριέρας.

    Η Κατερίνα Βλάχου κατέχει από το 2013 τη θέση της National Account Manager, με εμπεριστατωμένη γνώση των αντικειμένων σε Account & Field Management. Με πολυετή εμπειρία στην εταιρία και στο marketing από το 1996, η Κατερίνα Βλάχου έχει ηγηθεί με επιτυχία της ομάδας Marketing της Σοκολάτας στην Ελλάδα για πάνω από μία δεκαετία, λαμβάνοντας αναγνώριση με πολλά βραβεία επί σειρά ετών (EU & Global Marketing Excellence Awards, NYC Gold Clio Award, Cannes Lions κα), αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

    Κατερίνα Βλάχου. Επικεφαλής Mondelez
    Κατερίνα Βλάχου. Επικεφαλής Mondelez

    Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Διοίκηση Επιχειρήσεων) και του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος-Deree College (Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing) και κάτοχος διπλώματος ΜΒΑ από το ALBA.



    ΣΧΟΛΙΑ