• Business

    Κ. Δομαζάκης στο mononews.gr: Τι λέει για τον Θ. Δουζόγλου και το πόρισμα της PwC

    • Γιώργος Μανέττας
    Δομαζάκης

    Κωνσταντίνος Δομαζάκης,


    Για τον νέο επενδυτή και το πόρισμα της PwC, αλλά και για την αυριανή κρίσιμη Γενική Συνέλευση της Creta Farms μιλάει στο mononews.gr ο Κωνσταντίνος (Τάκης) Δομαζάκης.

    Για τον υποψήφιο νέο επενδυτή, Θεόδωρο Δουζόγλου, ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης σημειώνει ότι είναι ένας αρκετά εύρωστος οικονομικά επιχειρηματίας και πως θέλει επενδύσει στην εταιρεία και να προχωρήσει σε γενικότερη συνεργασία μαζί του.

    Όπως λέει, ως όνομα, το όνομα του κ. Δουζόγλου είναι πολύ μεγάλο και απέδειξε την ευρωστία του όταν εξέφρασε την πρόθεσή του να επενδύσει, μεταξύ άλλων, 200 εκατ. ευρώ στην Εθνική Ασφαλιστική στο πλαίσιο του deal με την Calamos.

    Σχολιάζοντας την αντίδραση των τραπεζών στην ανακοίνωση του νέου επενδυτή, ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης αποκόμισε την εντύπωση ότι ήταν πολύ θετικές, ενώ ερωτηθείς σχετικά με τις ύποπτες διαδρομές χρήματος στις οποίες έχει εμπλακεί ο κ. Δουζόγλου, απαντά ότι δεν ισχύει τίποτα.

    Αναφορικά με το πόρισμα της PwC και την ανακοίνωση της διοίκησης της Creta Farms, σημειώνει ότι επί της ουσίας το πόρισμα επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του ότι μπήκαν τα χρήματα στα ταμεία της εταιρείας.

    Όσον αφορά δε το αν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της PwC για το πόρισμα, όπως είχε πει ότι θα έκανε αν ήταν αρνητικό για τον ίδιο, ο κ. Δομαζάκης ξεκαθαρίζει ότι δεν ξέρει τι θα πράξει, αφού ακόμη δεν γνωρίζει τι λέει ακριβώς το πόρισμα. Επαναλαμβάνει δε ότι το σημαντικό είναι πως το πόρισμα επιβεβαιώνει ότι τα χρήματα μπήκαν στα ταμεία της εταιρείας.

    Ο κ. Δομαζάκης υπογραμμίζει επίσης ότι η ανακοίνωση της Creta Farms υπό τον αδελφό του αποτελεί κίνηση εντυπωσιασμού ενόψει της αυριανής κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας.

    Σε ερώτηση για το αν οι τράπεζες σκοπεύουν να τον στηρίξουν μετά και την εξεύρεση νέου στρατηγικού επενδυτή, επισημαίνει πως οι τράπεζες δεν άνοιξαν τα χαρτιά τους, ωστόσο ο ίδιος θεωρεί ότι αυτός είναι η λύση για την επόμενη μέρα της εταιρείας.

    Κλείνοντας, σημειώνει πως οι τράπεζες κρατούν πλέον στα χέρια τους την τύχη της εταιρείας και ότι αύριο είναι τα σπουδαία για το μέλλον της εταιρείας.



    ΣΧΟΛΙΑ