• Business

    Jumbo: Νοκ άουτ το e-shop από την εκτόξευση των παραγγελιών – Κλειστό μέχρι τις 26 Νοεμβρίου

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    Jumbo: Αυξημένες κατά 12,6% οι πωλήσεις στο α΄ εξάμηνο

    Απόστολος Βακάκης (Jumbo)


    «H αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ!»

    Σταμάτησε να δέχεται παραγγελίες το ηλεκτρονικό κατάστημα της Jumbo. Η γνωστή αλυσίδα με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό πως το ηλεκτρονικό κατάστημά της θα παραμείνει κλειστό έως τις 26 Νοεμβρίου, προκειμένου να εξυπηρετήσει τον τεράστιο όγκο παραγγελιών που έχει δεχθεί μέχρι τώρα. Παράλληλα, ενημερώνει το αγοραστικό κοινό πως σύντομα θα είναι και πάλι διαθέσιμο.

    Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

    «Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ έως 26 Νοεμβρίου, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας».

    Η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Jumbo

    Η παραπάνω εξέλιξη δεν προκαλεί έκπληξη στην αγορά, αφού αρκετά στελέχη είχαν προειδοποιήσει για τον κίνδυνο να μην αντεπεξέλθουν τα συστήματά τους στον αυξημένο όγκο των παραγγελιών της περιόδου ενόψει και του Black Friday. Υπενθυμίζεται πως τα φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα έχουν κλείσει με κυβερνητική εντολή από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στο πλαίσιο των μέτρων για την ανάσχεση του κορονοϊού.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ηλεκτρονικές πωλήσεις συνεισφέρουν ένα μικρό μέρος των συνολικών πωλήσεων της Jumbo, το οποίο δεν υπερβαίνει το 5%.



    ΣΧΟΛΙΑ