ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«H αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ!»
Σταμάτησε να δέχεται παραγγελίες το ηλεκτρονικό κατάστημα της Jumbo. Η γνωστή αλυσίδα με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό πως το ηλεκτρονικό κατάστημά της θα παραμείνει κλειστό έως τις 26 Νοεμβρίου, προκειμένου να εξυπηρετήσει τον τεράστιο όγκο παραγγελιών που έχει δεχθεί μέχρι τώρα. Παράλληλα, ενημερώνει το αγοραστικό κοινό πως σύντομα θα είναι και πάλι διαθέσιμο.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:
«Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ έως 26 Νοεμβρίου, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας».

Η παραπάνω εξέλιξη δεν προκαλεί έκπληξη στην αγορά, αφού αρκετά στελέχη είχαν προειδοποιήσει για τον κίνδυνο να μην αντεπεξέλθουν τα συστήματά τους στον αυξημένο όγκο των παραγγελιών της περιόδου ενόψει και του Black Friday. Υπενθυμίζεται πως τα φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα έχουν κλείσει με κυβερνητική εντολή από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στο πλαίσιο των μέτρων για την ανάσχεση του κορονοϊού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ηλεκτρονικές πωλήσεις συνεισφέρουν ένα μικρό μέρος των συνολικών πωλήσεων της Jumbo, το οποίο δεν υπερβαίνει το 5%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στα χέρια της Αρχής για το Ξέπλυμα… «στοιχηματζής» επίτροπος σχολείων – Έπαιρνε χρήματα σχολείων και τα έκανε … ακίνητα και τυχερά παιχνίδια
- Η φοβερή ιστορία με τον Ανδρέα και τα Σκόπια, τι τρέχει με Λοβέρδο και ΝΔ, η κλειστή σύσκεψη στο Μαξίμου, η σύγκρουση στο Ελληνοαμερικανικό και τι κάνει η ΕΥΠ
- Προβατίνα-Gate και το μεγάλο πρόστιμο
- Τι λένε τώρα οι πονηροί για Τράμπ και μετοχές, η νέα στρατηγική Ψάλτη, η αγωνία Τανισκίδη, το μυστικό ραντεβού στο ΜΜ, το παρασκήνιο με Ιβάν και Μυστακίδη, και ο Αίαντας Βαρδινογιάννης
