• Business

    Ιταλικά ΜΜΕ: Σε «βαθύ κώμα» ο Marchionne της FIAT

    • NewsRoom


    Μη ενθαρρυντικές είναι οι πληροφορίες που μεταφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Sergio Marchionne.

    Ο Ιταλοκαναδός μάνατζερ φέρεται να βρίσκεται σε «βαθύ κώμα», πράγμα που μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη καθώς ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη. Είναι όμως κάτι που δημοσιεύει το affaritaliani.it αλλά και διάφοροι δημοσιογράφοι από τη γειτονική χώρα όπως ο Paolo Madron.

    H Rai κάνει λόγο για μη αναστρέψιμη κατάσταση και αναφέρει πως ο Marchionne είναι από τις 28 Ιουνίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ζυρίχης, με τη σύντροφό του Manuela Battezzato και τους γιούς του Allesio Giacomo και Jonathan Tyler στο πλευρό του.

    Η είσοδος στους εκπροσώπους του Τύπου έχει απαγορευτεί και όπως αντιλαμβάνεστε δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση από την πλευρά του ιατρικού επιτελείου.

    Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο ANSA νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας μετά την ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του.

    Τα παραπάνω συνθέτουν τα κομμάτια ενός δυσάρεστου παζλ που μένει να επισημοποιηθεί αν και οι λιγοστές πληροφορίες που βλέπουν σταδιακά το φως της δημοσιότητας, δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας.

    Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως είναι πολύ θολό το τι είδους επιπλοκή μπορεί να υπήρξε αν ισχύει όντως η επίσημη εκδοχή της επέμβασης ρουτίνας στον ώμο του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αποχώρηση – βόμβα από τη FIAT – Για ποιον λόγο φεύγει ο CEO της εταιρείας



    ΣΧΟΛΙΑ