• Business

    Ειρήνη Νταϊφά: Γεύμα Εργασίας στη Ναυτιλιακή Λέσχη με καλεσμένο τον Βρετανό υπουργό Λόρδο Callanan

    • NewsRoom
    Ειρήνη Νταϊφά


    Την Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017, στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα από τα καθιερωμένα Γεύματα Εργασίας στα οποία και αναλύονται θέματα της επικαιρότητας.

    Ειρήνη Νταϊφά
    Από αριστερά: Γιώργος Αλεξανδράτος, Kate Smith, Ειρήνη Νταϊφά, Λόρδος Martin John Callanan
    Ειρήνη Νταϊφά
    Από αριστερά: Λόρδος Martin John Callanan, Kate Smith, Ειρήνη Νταϊφά, Γιώργος Αλεξανδράτος

    Aυτή την φορά, η πρόεδρος της Λέσχης κα Ειρήνη Νταϊφά, υποδέχτηκε στον Πειραιά επίτιμους καλεσμένους-ομιλητές τον Βρετανό Υπουργό Λόρδο Martin John Callanan, υπεύθυνο του τμήματος για το Brexit (DexEU) και την Βρετανίδα Πρέσβη στην Ελλάδα Her Excellency Ms Kate Smith CMG.

    Ειρήνη Νταϊφά
    Ειρήνη Νταϊφά, Γιώργος Προκοπίου
    Ειρήνη Νταϊφά
    Ειρήνη Νταϊφά, Γιώργος Ξηραδάκης

    Ο Υπουργός Λόρδος Callanan στην ομιλία του αναφέρθηκε στις τρέχουσες εξελίξεις του Brexit, στις προοπτικές και δυνατότητες παρέμβασης & βοήθειας της Ελληνικής Εμπορικής Ναυτιλίας στην διαδικασία αυτή. Τα Μέλη είχαν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα στους διακεκριμένους ομιλητές και να εμβαθύνουν στα θέματα τους, προκαλώντας συζητήσεις που διήρκεσαν μέχρι το απόγευμα.

    Ειρήνη Νταϊφά
    Ειρήνη Νταϊφά

    Ειρήνη Νταϊφά

    Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο εφοπλιστής κ. Γιώργος Προκοπίου και ο πρόεδρος του Propeller Club-Port of Piraeus κ. Γιώργος Ξηραδάκης, καθώς και άλλοι παράγοντες της ναυτιλίας.



    ΣΧΟΛΙΑ