• Business

    Υπ. Οικονομικών: Η λίστα με τους ΚΑΔ που εντάσσονται στα νέα μέτρα στήριξης, για επιχειρήσεις που δεν κλείνουν με κρατική εντολή

    • NewsRoom
    Φορολογικές δηλώσεις: Προς παράταση έως τις 15 Σεπτεμβρίου η προθεσμία υποβολής

    Χρήστος Σταϊκούρας, υπουργός Οικονομικών


    Την διευρυμένη λίστα ΚΑΔ με τις επιχειρήσεις που πλήττονται από την πανδημία δημοσιοποίησε το  υπουργείο Οικονομικών.

    Οι ΚΑΔ αφορούν τις επιχειρήσεις που πλήττονται χωρίς να κλείνουν με κρατική εντολή, καθώς οι υπόλοιπες εντάσσονται αυτόματα στο συνολικό πακέτο. Οι επιχειρήσεις που το ΚΑΔ τους βρίσκεται στη λίστα έχουν τη δυνατότητα αναστολής σύμβασης και στην χορήγησή αποζημίωσης ειδικούς σκοπού, αναστολή φορολογικών οφειλών των εργαζόμενων, αναστολή δόσεων για τα τραπεζικά δάνεια και η υποχρεωτική μείωση ενοικίων.

    Στην συνέχεια παρατίθεται πίνακας με τον Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας (ΚΑΔ) των κλάδων που πλήττονται. Σε περίπτωση τετραψήφιου ΚΑΔ συμπεριλαμβάνονται όλες οι υποκατηγορίες πενταψήφιων, εξαψήφιων και οκταψήφιων. Σε περίπτωση πενταψήφιου συμπεριλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες εξαψήφιων και οκταψήφιων. Σε περίπτωση εξαψήφιου συμπεριλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες οκταψήφιων.

    Άκουλουθεί ο πίνακας με τον Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας (ΚΑΔ) των κλάδων που πλήττονται. Σε περίπτωση τετραψήφιου ΚΑΔ συμπεριλαμβάνονται όλες οι υποκατηγορίες πενταψήφιων, εξαψήφιων και οκταψήφιων. Σε περίπτωση πενταψήφιου συμπεριλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες εξαψήφιων και οκταψήφιων. Σε περίπτωση εξαψήφιου συμπεριλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες οκταψήφιων.

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔ



    ΣΧΟΛΙΑ