• Business

    Intrasoft: Νέα συνεργασία για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της MR HealthTech

    • NewsRoom
    Αλέξανδρος Μάνος Intrasoft International

    Αλέξανδρος Μάνος, CEO Intrasoft International


    Η INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρία Πληροφορικής, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την MR HealthTech, κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας στον τομέα της ασφάλισης υγείας, στοχεύοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό της MR HealthTech στο κομμάτι των καινοτόμων λύσεων λογισμικού.

    H INTRASOFT θα υποστηρίξει την MR HealthTech στον μετασχηματισμό του κεντρικού της συστήματος διαχείρισης προγραμμάτων υγείας με σκοπό την επίτευξη των συνολικών της επιχειρησιακών στόχων. Η MR HealthTech και η INTRASOFT θα συνεργαστούν βάσει ενός μοντέλου Agile υλοποίησης, το οποίο επιλέχθηκε με σκοπό την ταχύτερη επίτευξη αποτελεσμάτων και άμεση ανταπόκριση σε αλλαγές που αναμένεται να προκύπτουν κατά τη διάρκεια του έργου. Στα τέλη του 2018, ολοκληρώθηκε επιτυχώς η πρώτη φάση της συνεργασίας, ενώ στις αρχές του 2019 ξεκίνησε η φάση υλοποίησης, μαζί με τα πρώτα παραδοτέα.

    Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International σχολίασε: «Η συνεργασία με την MR HealthTech στην ανάπτυξη εφαρμογών, αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και Agile μεθοδολογία, είναι δείγμα της συνεχούς εξέλιξης της INTRASOFT και της ικανότητάς της να εξυπηρετεί όλους τους τύπους πελατών, στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Προσβλέπω στην επιτυχή συνέχιση και ανάπτυξη αυτής της συνεργασίας με την πρωτοπόρο MR HealthTech και τους πολύ αξιόλογους ανθρώπους της».

    Ο κ. Γεράσιμος Ραυτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της MR HealthTech σχολίασε: «Επενδύουμε διαρκώς στα προϊόντα μας, με στόχο να βρίσκονται στα υψηλότερα επίπεδα τεχνολογίας και λειτουργικότητας. Συνεπώς, αναζητούμε συνεργάτες που μπορούν να μας βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου αυτού. Η εμπειρία και η φήμη των ανθρώπων της INTRASOFT International είναι εχέγγυα για μια εποικοδομητική συνεργασία. Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με μια εταιρία που μοιράζεται το ίδιο όραμα και αξίες με εμάς».

    Σχετικά με την INTRASOFT International:

    Η INTRASOFT International ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί περισσότερα από 2.000 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 20 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν 18 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 13 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία, Ελλάδα, Ιορδανία, Κένυα, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Νότια Αφρική, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Αμερική), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

    Σχετικά με τη MR HealthTech Ltd.:

    H MR HealthTech Ltd, θυγατρική της Munich Re, δραστηριοποιείται από το 1995 και οι λύσεις της υποστηρίζουν σήμερα 24 οργανισμούς σε 18 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική. Το πελατολόγιό της περιλαμβάνει ασφαλιστικές εταιρείες, διαχειριστές τρίτων μερων (TPAs), καθώς και εταιρείες αντασφάλισης. Μέσω του καινοτόμου συστήματος διαχείρισης προγραμμάτων υγείας, το οποίο υποστηρίζει και αυτοματοποιεί από αρχής μέχρι τέλους όλη τη διαδικασία για τις επιχειρήσεις, η MR HealthTech αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις προκλήσεις στον τομέα της ασφάλειας υγείας. Οι λύσεις λογισμικού της ΜR HealthTech μειώνουν τη πολυπλοκότητα δημιουργίας και διαχείρισης ασφαλιστικών προϊόντων, ενισχύουν την εμπειρία του πελάτη στη διαδικασία της υποβολής αιτημάτων και παρέχουν τα εργαλεία για την επιτυχή διαχείριση χαρτοφυλακίων.



    ΣΧΟΛΙΑ