• Business

    INTRALOT: Πρώτο Βραβείο «Lottery Product of the Year» για το Τερματικό PhotonX στα Διεθνή Βραβεία IGA 2020

    Φώτης Κωνσταντέλλος, , Group Chief Lotteries Officer της INTRALOT


    Η INTRALOT ανακοινώνει ότι το νέο της τερματικό PhotonX διακρίθηκε με το βραβείο «Lottery Product of the Year» στα International Gaming Awards 2020, μεταξύ πέντε κορυφαίων παρόχων τυχερών παιχνιδιών υποψήφιων στην κατηγορία, κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής απονομής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Savoy στο Λονδίνο.

    «Αυτή η σημαντική διάκριση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την INTRALOT, αφού επιβεβαιώνει και επιβραβεύει τη δέσμευση της εταιρείας στην παροχή καινοτόμων προϊόντων και λύσεων που διαμορφώνουν το μέλλον του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, καθώς επίσης τις ομάδες των Μηχανικών Ανάπτυξης και της Διαχείρισης Προϊόντων της εταιρείας που συνέβαλαν στο συγκριμένο επίτευγμα. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ακόμα πιο καινοτόμες και συναρπαστικές λύσεις που προσφέρουν μια δυναμική εμπειρία παικτών με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας», δήλωσε ο κ. Φώτης Κωνσταντέλλος, Group Chief Lotteries Officer της INTRALOT.

    Το PhotonX είναι κορυφαίο τερματικό υψηλών επιδόσεων, σχεδιασμένο να φέρει την επανάσταση στα δίκτυα λιανικής πώλησης λοταριών και στοιχήματος. Αξιοποιώντας την κατοχυρωμένη με πατέντες τεχνολογία κάμερας της INTRALOT, το PhotonX επιτρέπει την άψογη ανάγνωση δελτίων, και τη λειτουργία χωρίς συντήρηση. Με ενσωματωμένες δυνατότητες πολυμέσων 4K και μέσα από ένα επιλεγόμενο εύρος από τις ισχυρότερες μονάδες επεξεργαστών και μνήμης της βιομηχανίας, το PhotonX προσφέρει μια σειρά από οφέλη για τις Λοταρίες, τους Πράκτορες και τους Παίκτες στα πρακτορεία.

    Τα International Gaming Awards υποστηρίζονται και ενισχύονται από καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου καθώς και από οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών όλων των κατηγοριών, επιβραβεύοντας την αριστεία και την καινοτομία αναφορικά με την τεχνολογία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που βελτιώνουν την εμπειρία παικτών που προσφέρουν τα τυχερά παιχνίδια.



    ΣΧΟΛΙΑ